سلام خدمت آقاي دکتر
مرغ ميناي من حدود يکماه چند روز که تعادلش روز به روز بد تر ميشه.اول فکر کردم به خاطر زخم کف پاي چپش هست.ولي بعد از اينکه زخم کف پاش خوب شد(که اين دفعه خيلي ديرتر از بقيه موارد خوب شد) ديدم تعادلش روز به روز بدتر ميشه.به دامپزشک مراجعه کردم يک روز پيشش موند که البته نه بهش آب درست حسابي داده بودن نه غذا.وقتي رفتم يه آمپول ويتامين بهش تزريق شد که کلا مينا ديگه تعادلش از دست داد و رو سينه ميافتاد و به سختي ميتونست خودش رو جمع کنه.دامپزشک گفت به خاطر اينه که يه روز غذا بهش نداديم(اعتراف صادقانه اش منو متعجب کرد) سريعا غذاي kiki تهيه کردم. بهش دادم.و دانه پارس رو از غذاش حذف کردم کاهو.پنير سفيد بدون نمک و هندونه بهش دادم.حالش خيلي بهتر شده.ديگه از کف قفس اومده رو چوبهاي قفس وايساده و تعادلش خيلي بهتر شده و تقربيا برگشته به قبل از اينکه ببرم دامزشکي (البته يکم بهتر از اون موقع)
حالا دامپزشک گفته چون دانه پارس آهن داشته و ماهم بهش خرما و گاها مرکبات مثل پرتقال ميداديم آهن زيادي سيستم عصبي اش رو مختل کرده دو راه وجود داره:
1. تزريق دارو ديفروکسامين(که هيچ داروخاونه نداشت)
2. خون گيري در طي 10 روز (که ميگفت اين روش تهاجمي هست ولي معلوم نيست جواب بده و رگي براي پرنده بمونه جهت خونگيري)
3. به جز غذاي kiki چيزي هست در آبش بريرم که تقويت بشه تاثيري داره؟
حالا من با بدبختي ديفروکاسامين رو قراره از ناصر خسرو تهيه کنم هيچ داروخانه اي نداره چي کار کنم لطفا کمک کنيد