سلام
کسی میدونه این چه پرنده ایه دیروز تو مسیر جاده حوالی بویین زهرا به سپر ماشین گیر کرده بود خیلی نمیتونه درست پرواز کنه 3 متر میره تو ارتفاع پایین و سریع میشینه فکر کنم خیلی سنش کم باشه
سلام
کسی میدونه این چه پرنده ایه دیروز تو مسیر جاده حوالی بویین زهرا به سپر ماشین گیر کرده بود خیلی نمیتونه درست پرواز کنه 3 متر میره تو ارتفاع پایین و سریع میشینه فکر کنم خیلی سنش کم باشه
دوست عزیر سلام . تصویر برای یک پرنده از تیره شبگرد ها است از گونه ی شبگرد معمولی با توجه به ظاهر بالغ است و نر است . چند نکته اول از همه رژِیم غذایی این پرنده بسیار وابسته به حشرات است و در اصل تمامیش وابسته به حشرات است و اینکه این پرنده علاقه به فعالیت با توجه به نامش در شب دارد و بیشتر هم روی زمین حرکت می کند و روی دیوار های عمودی با چنگال های قوی اش اویزان می شود . اگر پرنده دچار مشکل در بالهایش و شکستی و زحم نیست به احتمال ضعیف شده و شما با تغذیه مناسب می توانید از ان نگهداری کنید . توجه داشته باشید از استرس وارد کردن به این پرنده خودداری کنید با توجه به اسکلت بندی ضعیفشان ممکن است به خود اسیب بزنند سوالی بود در خدمتم
سلام من یدونه شبگرد پیدا کردم زخمی از قسمت بال چه کنمش؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.