سلام دوستان میخواستم ببینم آیا قناری قادر هست با گنجشک جفت بخوره یا باهاشون زندگی کنه
آخه دیروز صبح که رفنه بودم پارک یه گنجشک از دور نظرم رو جلب کرد که وقتی جلوتر رفتم دیدم یه قناری سفید داخل دسته ی گنجشک ها بود وبا اون ها پرواز میکرد
سلام دوستان میخواستم ببینم آیا قناری قادر هست با گنجشک جفت بخوره یا باهاشون زندگی کنه
آخه دیروز صبح که رفنه بودم پارک یه گنجشک از دور نظرم رو جلب کرد که وقتی جلوتر رفتم دیدم یه قناری سفید داخل دسته ی گنجشک ها بود وبا اون ها پرواز میکرد
هیچکس هیچ نظری نداره!!!
سلام دوست عزیز به هیچ وجه قناری با گنجشک جفت نمی خورد و احتمال آن بسیار ضعیف است و قناری به صورت طبیعی نمی تواند آزادانه زندگی کند چون پرنده قفسی با شرایط مصنوعی زندگی می کند و احتمال این چیزی که شما دیدید نوعی سهره است که بسیار به قناری شباهت دارد البته خود قناری هم از سهره سانان است ولی با گنجشک در شرایط طبیعی جفت نمی خورد
من مثل این قناری رو در منزل بستگان در پرنده فروشی ها دیدم
شاید هم این (احتمالا)قناری از قفس فرار کرده بود وبه این پرندگان پیوسته بود
راستی امروز اونجا دوتا روباه بسیار زیبا هم دیدم ولی وقتی خواستم ازشون عکس بگیرم فرار کردند
یه مسئله ی دیگه هم هست توی این پارک قبلا جوجه تیغیٰ-بلبلٰ-مرغ مینا هم بود والان تعدادشون خیلی کم شده یه نوع پرنده هم هست که خیلی تند تند دمش رو تکون میده
سلام یکی از دوستای من یه قناری نر مست داشت که یه روز که رفته بودیم مغازرو باز کنیم یه گنجشک ماده تو مغازه بود و حتی توی همون چند دقیقه قبل از رفتن گنجشک نر باهاش جفت می خورد البته این قناری واقعا زرنگ بود هر روز از قفس در میومدمن مثل این قناری رو در منزل بستگان در پرنده فروشی ها دیدم
شاید هم این (احتمالا)قناری از قفس فرار کرده بود وبه این پرندگان پیوسته بود
راستی امروز اونجا دوتا روباه بسیار زیبا هم دیدم ولی وقتی خواستم ازشون عکس بگیرم فرار کردند
یه مسئله ی دیگه هم هست توی این پارک قبلا جوجه تیغیٰ-بلبلٰ-مرغ مینا هم بود والان تعدادشون خیلی کم شده یه نوع پرنده هم هست که خیلی تند تند دمش رو تکون میده
با سلامدوست عزیز اون چیزی که شما دیده اید قناری نبوده و گنجشک سفید بوده که از میان چند هزار یکی بر اثر مشکلات ژنتیکی به رنگ سفید میباشد و شباهت بسیار زیادی با قناری دارد و گنجشک و قناری با هم قابلیت همزیستی و تولید مثل ندارند
با سلام خدمت اساتید عزیز ضمن خسته نباشید خدمت همه زحمت کشان پارسی پت میخواستم بدونم قناری من بال هاش یه مقداری افتادس بعدش میخواستم بدونم مشکلی براش پیش اومده یا مال گرمای هواس شایدم بخاطر مست بدونش باشه اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
با تشکر
سلام همشهری شما دیگه چرا شما که تو کار قناری هستی خوشختانه یا بد بختانه همشهریای عزیزمون قناری رو با گنجشک و سره جفت زدن و حتی جوجه هم ازشون کشیدنسلام دوست عزیز به هیچ وجه قناری با گنجشک جفت نمی خورد و احتمال آن بسیار ضعیف است و قناری به صورت طبیعی نمی تواند آزادانه زندگی کند چون پرنده قفسی با شرایط مصنوعی زندگی می کند و احتمال این چیزی که شما دیدید نوعی سهره است که بسیار به قناری شباهت دارد البته خود قناری هم از سهره سانان است ولی با گنجشک در شرایط طبیعی جفت نمی خورد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.