سلام به همگی
می خوام از مکانی بگم که اکثر شما دوستای گلم می شناسیدش و شاید هم خیلی ها از نزدیک دیده باشن
پناهگاه وفا
دوستای گلم خیلی از شما ها مثل خود من دوست دارید گه گاهی به این جا سری بزنید.....
روزی که من برای اولین بار رفتم وفا ،خیلی روز خوبی بود و واقعا" فراموش نشدنی... وتصمیم گرفتم از این به بعد بیشتر به این مکان که قسمی از بهشت می تونه باشه سری بزنم.
دلم خواست این موضوع رو این جا عنوان کنم، تا کسانی که تا حالا این فرصت و به دلایلی نداشتند و یا مشتاق دوباره دیدن این فرشته ها هستند با یه هماهنگی..... این فرصت و بدست بیاریم و همگی این فرشته هارو خوشحال کنیم و به دیدنشون بریم
حالا بیشتر می گم براتون....
دوستانی که علاقمند بودند با ما به قسمتی از بهشت سفر کنند می تونند امادگی خودشونو همین جا اعلام کنند.
زمان دقیق هنوز مشخص نشده ولی تا هفته اینده مشخص می شه و تو همین تاپیک اعلام میشه
_در ضمن همون طور که می دونید این پناهگاه فقط به کمک های مردمی و خدمات داوطلبانه اتکا داره....پس اگر دوست داشتید می تونید از همین امروز به فکر این فرشته ها باشید تا با دست پر ازشون استقبال کنیم
تعدادی از مایحتاج این پناه گاه رو همین جا اعلام می کنم که اگر دوست داشتید تهیه کنید و در ضمن فراهم کردن این مایحتاج برای پناه گاه کاملا" اختیاریه و اجباری نیست
منتظرتون هستیم
می تونید شما هم امتحان کنید....:smile (138):