Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
تبریک میگم دوست من
اکواریوم ساده ولی در عین حال بسیار زیبا و شیکی دارید.
موفق باشید
ممنون از لطفتون سعي ميكنم تا آخر شب عكساي بيشتر با كيفيت بهتر بزارم
سلام
ورودتون رو به خانواده پارسی پت تبریک عرض میکنم
تانک و دیسکسهای زیبایی دارید ممنون بابت عکسها
لطف میکنید بفرماید چند وقت هست که از این دیسکسها نگهداری می کنید؟ و اینها رو چه سایزی بودند که خریدید؟
سلام
ممنون از خوش آمدگوييتون...هر چند يه جورايي ميتونم ادعا كنم از قديميهاي گروه هستم چه اون زمان كه پي هالز فعال تر بود و نيك صالحي و از سال ٨٦ هم كه مشتري بابك خان بوديم و افسوس كه الان فروشگاه ندارن يا من بي خبرم
تانك ابعادش طول ١٢٠ عرض ٤٠ و ارتفاع ٧٠ هست
فيلتر سطلي ٢٢١٧ ايهايم به همراه بخاري آتمن و پمپ هواي تترا و دو عدد لامپ پلنت آتمن و يك نوار ال اي دي آبي اجزاي تشكيل دهنده تانك هستن
تمامي ماهي ها در سايز ٢ يا ٣ اينچ خريداري شدن اما بزرگتر ها ٤ سالي هستن مهمون من هستن و چهرتاي ديگه حدود ٢ ماه هست كه به تانك اضافه شدن
سلام :سلام
ممنون از خوش آمدگوييتون...هر چند يه جورايي ميتونم ادعا كنم از قديميهاي گروه هستم چه اون زمان كه پي هالز فعال تر بود و نيك صالحي و از سال ٨٦ هم كه مشتري بابك خان بوديم و افسوس كه الان فروشگاه ندارن يا من بي خبرم
فيلتر سطلي ٢٢١٧ ايهايم به همراه بخاري آتمن و پمپ هواي تترا و دو عدد لامپ پلنت آتمن و يك نوار ال اي دي آبي اجزاي تشكيل دهنده تانك هستن
تمامي ماهي ها در سايز ٢ يا ٣ اينچ خريداري شدن اما بزرگتر ها ٤ سالي هستن مهمون من هستن و چهرتاي ديگه حدود ٢ ماه هست كه به تانك اضافه شدن
تانک زیبایی دارید
شما همون امیر حسین 1976 پی هالز هستید؟
خوشحالم که دوباره شمارو اینجا میبینم
سلام امیر حسین خان عزیز بی نهایت از دیدار مجددتون خوشحالم. تانک دیسکس هاتون هم مثل سال های گذشته عالی و حرفه ای ....سلام
تبریک میگم
ممنون از هر دو بابك عزيز..بله همون هستم و افتخار يادگيري از عزيزاني چون شما،انوش،محمدوخيلي هاي ديگه رو داشتم
خوشحال میشم دوستان با نظراتشون من رو راهنمایی کنن
ویرایش توسط amirhossein1976 : 11th July 2015 در ساعت 12:06 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.