سلام
لطفاً در این تاپیک سوالات و آموزش های مربوط به استند ها و پارک بازی های طوطی سانان را بگذارید
سلام
لطفاً در این تاپیک سوالات و آموزش های مربوط به استند ها و پارک بازی های طوطی سانان را بگذارید
سلام میشه به من کمک کنید .
این عکسی رو که گذاشتم از اینترنت پیدا کردم میخوام بدم نجاری بسازه نمی دونم ابعادش رو چقدر بدم ممنون اگهه راهنمایی کنید . برای کاسکو
و اینکه اگه بخوام برایش ظرف غذا تهیه کنم مثل توی عکس پیدا نمی کنم باید یه دونه استیل گرد بگیرم . سوالم اینه که جایی که ظرف غذاشو باید قرار چه شکلی باشه ؟ مرسی
اندازش به سلیقه خودتونه به نظر من ارتفاعش سه برابر قد کاسکو باشه و اون سینی مربع شکل پایین باید به اندازه ای بزرگ باشه که مدفوع کاسکو ازش بیرون نریزه یعنی تمام مدفوع تو سینی ریخته بشه.و شاخه های اطراف تنه نباید هم اندازه باشه باید بزرگ و کوچیک باشه و هر شاخش اگه یه رنگ متفاوت داشته باشه برای کاسکو احتمالا جذاب تره درضمن اگه امادش گیرتون بیاد که خیلی خوبه ولی اگه بردنیش نجاری رنگ مصنوعی نزنین چون ممکنه کاسکو اونو بجوه و مشکل براش پیش بیاد.اگه جایی اشتباه کردم اساتید لطف کنن درستش کنن
ویرایش توسط Roc : 24th August 2014 در ساعت 10:40 PM
اندازش به بستگی به جا و سلیقه خودتون داره به نظرم خیلی هم بزرگ درست نکنید.جای ظرف غذا و آب هم باید روی بلندترین شاخه باشه چون کاسکو بیشتر وقتشو اونجا میگذرونه بعدم ظرف آب و غذارو نزدیک به هم نزارین یکم باید بینشون فاصله باشه.ظرف استیل گرد یا به نجار بگین تا جای ظرف غذاشو درست کنه تا بشه ظرف رو تو جاش قرار داد برای این کار باید ظرفارو بخرین تانجار به اندازه این ظرفا جاشو درست کنه
سلام
برای طوطی های متوسط و بزرگ استند چوبی سفارش ندید پولتون رو دور میریزید طوطی روی استند چوبی نمیشینه به زندگی فکر کنه
حوصلش زود سر میره تمام چوب رو داغون میکنه
یا استند فلزی بخرید
یا استند چوبی رو با کمترین قیمت خودتون بسازید
یه تخته که حداقل 5 کیلو وزن داشته باشه بردارید(هرچی سنگین تر بهتر دیگه با حرکات خ..ی طوطی واژگون نمیشه)
یک چوب مثل چوب نشیمن به ارتفاع یک متر بردارید وسط تخته رو سوراخ کنید و این چوب یک متری رو توی سوراخ تخته بزارید و روش حسابی چسب 123 بزنید 3صوت خشک و سفت میشه
لبه ی چوب عمودی رو یک تیکه فلز پهن بزارید و با میخ محکمش کنید به لبه ی چوب عمودی
بعد روی این سطح فلزی یک چوب افقی بزارید طوری که وسط چوب روی این صفحه باشه
آخرش هم با انبر لبه های صفحه رو خم کنید تا چوب داخلش محکم بشه
هر موقع طوطی تون این چوب افقی رو با خاک یکسان کرد میتونید اون صفحه فلزی رو با انبر باز کنید و چوب رو عوض کنید
کفش اگه یه مربع به ضلع 80باشه خیلی خوبه اینطوری نه خیلی بزرگه نه کوچیک ارتفاع اون تنه هم هم به قدری بلند باشه که بشه اسباب بازیاشو بهش وصل کرد که به نظرم اونم بندیش80تا90باشه خوبه درضمن شما میتونید علاوه بر اسباب بازی ها براش نردبون مخصوص طوطی ها بخرین و خلاصه کلی تزیینش کنین تا برای کاسکو خوشایند باشه من طوطی خورشیدیم عاشق پارک بازی مخصوصا نردبون و پلهاش بود.ولی اگه امادش گیرتون اومد حتما امادشو بخرین.موفق باشین
من اون زمان دقت میکردم وقتی کاسکوم این طناب ها رو میجوید یه گرد ریزی از این طناب ها بلند میشد برا همین چون ترسیدم براش بیماری تنفسی درست کنه دیگه
جلوش طناب نذاشتم
حتی این طناب ها رو آروم توی ظرف آب بزارید میبینید چقدر ذرات ریز توی آب پخش میشه
باز ازاونا ریزترهم هست که با چشم دیده نمیشه
طوطیتون باید اون چوب رو داغون کنه تا پرهای خودش رو داغون نکنه
این عرض خیلی فضا اشغال میکنه
شما میتونی با گذاشتن 3 تا تخته روی هم سنگینش کنی
روی تخته هم روزنامه بزارید تا مجبور نشید همش بشوریدش
ویرایش توسط StarFish : 24th August 2014 در ساعت 11:49 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)