سلام خدمت اساتید بزرگ و محترم
منم مثل همه شما یه عشق پلنتم و یک سالی میشه که دارم روی آکواریوم پلنت کار میکنم اما خب خیلی با این فروم ها و سایت ها آشنایی نداشتم که روند کاریمو اینجا گزارش کنم و از تجربیات شما اساتید بهرهمند شم
و تنها کسی که تونست تو این راه کمکم کنه و رویا هام رو واسم به واقعیت تبدیل کنه دوست بسیار بسیار عزیز و گلم محمد فلاح بود که کلی وقت گذاشت و همیشه و همه جا کمکم کرد ، از همینجا یک دنیا ازش تشکر میکنم.
خب خیلی خلاصه روند پیشرفتم رو واسه اساتید شرح بدم تا به حال حاضر برسم
اولین تانک پلنتم یه تانک 50لیتری بود که با داستان های زیادی اینی که تو عکس ملاحظه میکنید شد
بعد از این تانک یه تانک 200لیتری درست کردم که خیلی حرفه ای تر و با تجهیزات کامل تر و بستر ایستا بود که نهایتا به این شکل در اومد و خب خیلی هم عمر نکرد
تو این تانکم واسه کف از گلاسو استفاده کردم که چون خیلی بلد نبودم و گلاسو هم خیلی سخته نگهداریش یکم ارتفاع گرفتن .
تو دوران این تانک با جلبک مویی و استاقورن مواجح شدم که از دلایل اصلی این جلبک ها سیفون نکردن مرتب آب و نبود جریان کافی تو تانکم بود و تیر خلاص رو این تانکم زمانی خورد که یه مسافرت 10 روزه رفتم و زمانی که برگشتم متاسفانه فیلتر سطلی از کار افتاده بود و تانک با جلبک یکسان شده بود و دیگه مجبور شدم تانک رو کامل تخلیه کنم و فقط بستر رو نگه دارم ، خب باز تلاشمو واسه راه اندازی مجدد کردم و همه چیز رو از نو تهیه کردم جز بستر که تازه بود و فقط 2 ماه استفاده شده بود.
تو راه اندازی مجدد همه چیز اوکی بود اما از رشد گیاهام خبری نبود 2 ماه گذشت اما گیاها خیلی ناچیز رشد کردن که دلیلش کیفیت بد کود ایستا بود به این صورت که تو 2ماه اول تمام مواد مغزی بستر تمام شده بود و بستر بی خاصیت شده بود .
بازم مجبور شدم کل تانک رو خالی کنم و خیلی حرفه ای تر با هزینه خیلی بیشتر رفتم سراغ محصولات ada و دکور جدید و تانک جدیدم رو راه اندازی کردم که هفته اول به این صورت در اومد
تو این تانک واسه کف از اشک بچه او گیاهایی نظیر هیدروکتیل ، روتالا ، هلفری ، لوبلیا ، استروژن ، علف مویی و خزه مینی پرل استفاده کردم و خیلی دقیق تر و حرفه ای تر بش پرداختم
بعد از حدود 2 ماه تانک به این شکل در اومد
خدا رو شکر همه چیز عالی پیش رفت و منم کاملا مراقب بودم و tds آب رو زیر 100 نگه میداشتم با سیفون کردن های مرتب ، جریان آب کافی ،حلالیت co2 بالا ،مقدار نور و فاصله با سطح آب مناسب ، کود دهی مرتب و هر هفته تمامی تست ها از آب گرفته میشد تا اینکه این تانک در حال حاظر به این شکل در اومد :
مرسی از همه اساتید محترم و ممنون میشم اگر با نظراتتون کمکم کنید موفق تر بشم .
با تشکر