سلام.
سالن رو در استان سمنان و شهرستان شاهرود در فضای 240 متری از اوایل امسال استارت زدم.
70 عدد 250 لیتری و 40 عدد سایز های مختلف
ماهی ها : اسکار -آنجل-کوی -ماکرو و فایتر و ....
منتظر پیشنهادات و نظرات دوستان گل پارسی پت هستم.
عکس ها:
سلام.
سالن رو در استان سمنان و شهرستان شاهرود در فضای 240 متری از اوایل امسال استارت زدم.
70 عدد 250 لیتری و 40 عدد سایز های مختلف
ماهی ها : اسکار -آنجل-کوی -ماکرو و فایتر و ....
منتظر پیشنهادات و نظرات دوستان گل پارسی پت هستم.
عکس ها:
من برات با تموم ه وجود موفقيت رو آرزودارم .
آفرين به همت و پشتكارت .
سلام دوست عزیز
خیلی زیبا بود امیدوارم موفق باشید...
ببخشید آفریقایی ،آنجل ،فایتر چه نژادههایی
کار می کنید؟
اگر میشه عکسهایی بیشتری ازشون بذارید.
موفق باشید
خسته نباشی دوست عزیز لذت بردیم
تشکر فراوان از شما دوست عزیز.ممنونم
مرسی دوست عزیزم.ماکرو زرد و آبی فعلا.آنجل سفید چروک و مشکی و دورگه سفید مشکی/فایتر هم فقط ساده تا الان.
مرسی دوست گرامی .
سلام دوست من
تبریک میگم ایشالله پر سود باشه
سالن تمیز و مرتبی داری
جسارت نباشه اون پنجره که پشت یه سری از تانکا هستش باعث ایجاد جلبک نمیشه ؟
از نحوه سیستم گرمایشی هم توضیحاتی میفرمایید؟
به نظرم روی تانکا هم شیشه ای چیزی بذاری بد نیست
سلام
تبریک میگم انشالله که موفق باشید
اگر امکانش هست از فایترها هم عکس بزارید
خدا قوت و خسته نباشید
سلام
خیلی خوبه ماشاالله
موفق باشی
سلام.تشکر دوست عزیزم.پنجره رو برا فایتر ها نبستم که جلبک بزنه بیشتر و خب جلبک زیادم میزنه طبعا.
گرمایش یک عدد بخاری گازی هست و 2 تا فن دم و بازم که هوارو به گردش دربیاره و 2 تا فن هم از سقف به زمین هست که دما رو متعادل کنه که به تایمر وصله .حالا زمستون معلوم نیست چطور جواب بده .
درسته برای رو تانکا مشکل دارم اما شیشه دست و پا گیر میشه موقع سیفون دنبال توری شبکه ای پلاستیکی مانندی چیزی میگردم.اگه نظری دارید لطفا راهنمایی کنید .
سلام.تشکر دوست عزیزم.چشم حتما از بچه فایتر ها عکس قرار میدم.
تشکر دوست عزیزم.واقعا باعث دلگرمی من شدید .
سلامسلام.تشکر دوست عزیزم.پنجره رو برا فایتر ها نبستم که جلبک بزنه بیشتر و خب جلبک زیادم میزنه طبعا.
گرمایش یک عدد بخاری گازی هست و 2 تا فن دم و بازم که هوارو به گردش دربیاره و 2 تا فن هم از سقف به زمین هست که دما رو متعادل کنه که به تایمر وصله .حالا زمستون معلوم نیست چطور جواب بده .
درسته برای رو تانکا مشکل دارم اما شیشه دست و پا گیر میشه موقع سیفون دنبال توری شبکه ای پلاستیکی مانندی چیزی میگردم.اگه نظری دارید لطفا راهنمایی کنید .
سلام.تشکر دوست عزیزم.چشم حتما از بچه فایتر ها عکس قرار میدم.
تشکر دوست عزیزم.واقعا باعث دلگرمی من شدید .
جسارتا نظر بنده همون توری پلاستیکی متری ها هست هم راحته موقع کار هم اینکه موقع غذا دهی نیازی نیست بر دارید البته یو نولیت هم میتونید استفاده کنید اما توری از هر لحاظی بهتره.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.