سلام. من یه عروس هلندی 48 روزه دارم، دیشب که خواستم با سرنگ بهش غذا بدم لوله پلاستیکی سر سرنگشو که یه کرمک دوچرخه بود به اندازه یه بند انگشت،،، اونو خورد، خیلی نگرانم، لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه، چکار کنم؟ میشه چیزی بهش بدم بخوره که بالا بیاره؟
سلام. من یه عروس هلندی 48 روزه دارم، دیشب که خواستم با سرنگ بهش غذا بدم لوله پلاستیکی سر سرنگشو که یه کرمک دوچرخه بود به اندازه یه بند انگشت،،، اونو خورد، خیلی نگرانم، لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه، چکار کنم؟ میشه چیزی بهش بدم بخوره که بالا بیاره؟
باید قبل از اینکه از چینه دان وارد دستگاه گوارش بشه در بیارید!!! اگر از چینه دان رد بشه ..... دیگه خیلی سخت میشه (بخوانید معمولا غیر ممکن، نیاز به باز کردن معده داره!) سریع و هر چه سریع تر ببریدش دکتر.
من سر شلنگ سروم رو چندین بار ازچیننه دان جوجه طوطی بیرون کشیدم ولی اولا اون بیش از ۳-۴ سانتی متر بود طولش و ثانیا باید با دست توی چینه دان احساسش کنید و هدایتش کنید به سمت بالا. نمیگم حتما این کار رو بکنید چون بعضی ها اصلا دلش رو ندارن و میتونه باعث خونریزی و آسیب هم بشه ولی فقط تکرار میکنم اگر از چینه دان رد بشه ممکنه خیلی خیلی سخت یا غیر ممکن باشه.
یادتون نره زمانی که داره دفع میکنه به مخرج گلیسیرین بزنید.
Sent from my K00E using Tapatalk
سلام. با تشکر بسیار از دوستان عزیز بخاطر راهنماییتون. عروسمو بردم کیلینیک دامپزشکی دکتر کدخدازاده که شهرستان دزفول هستن، جراحی انجام دادن،خدا رو شکر شیلنگ هنوز داخل چینه دان بود و دکتر درش آوردن.باز هم ممنون از کمکتون.
سلام دوست عزیز. این مطلب رو اینجا مینویسم چون ممکنه یه روزی یه نفر دیگه هم همین مشکل براش پیش بیاد.من همین امروز این مشکل برام پیش اومد و تصمیم گرفتم بیام بنویسم.اول اینکه به محض جدا شدن کرمک سعی کنید همون لحظه از توی منقار جوجه بگیرینش تا پایین نرفته.ولی اگر متوجه نشدین یا خیلی سریع بلعیده شد اول آرامش خودتونو حفظ کنید و هیچ حرکت سریعی نکنید چون ممکنه به پرندتون آسیب برسه . بعد سعی کنید خیلی نرم و آروم کرمک رو داخل چینه دان جوجه پیدا کنید .بعد با دو انگشت یک دست سر کرمک رو در ناحیه گردن نگه دارید و با دو انگشت دست دیگر سعی کنید از پایین کرمک رو به سمت بالا هدایت کنین .حواستون باشه که خیلی نرم و با آرامش این کارو انجام بدید چون ممکنه از داخل به پرنده آسیب برسه .همانطور که آرام آرام کرمک رو به سمت بالا هول میدین زیر انگشت احساس میکنید که کرمک از گردن در حال بالا اومدن هست اینجا یه مقدار سریعتر عمل کنید تا جوجه خفه نشه .به محض اینکه تونستید کرمک رو داخل حلق پرنده ببینید اون رو با دست یا با ابزاری مثل پنس خیلی با احتیاط به طوری که جوجه رو زخمی نکنه بیرون بکشید .
امروز من همین مشکل برام پیش اومد و با اینکه تاحالا تجربشو نداشتم ولی تونستم که کرمک رو بیرون بکشم .امیدوارم که این مشکل برای کسی پیش نیاد چون به ظاهر سادست ولی بعدش متوجه سختی کار میشین
شاد و پیروز باشید
سلام من یه مرغ عروس 40روزه دارم که دیشب تا رفتم سرلاک بهش بدم سر سرنگ که یه کرمک بود خورد خیلی نگرانم هر کاری کردم بالا نیاورد پیش دامپزشک بردم دونوع شربت انسانی به من داد به اسم پارافین ومترو ماکس گفت پارافیل رو صبح یک قطره و ظهر یک قطره و شب یک قطره و اون شربت رو با ابش قاطی کن منم این کار رو کردم .خواهشا کمک کنید با این راه حل خوب میشه یا اگر راه حل دیگری دارید حتما بگید
دیگه چه چیزی بالا تر از نظر دامپزشک میخواید؟ کسی راهنمایی بهتری نمیتونه بکنه اینجا!
اگر داخل چینه دان نیست دیگه و وارد معده یا روده شده دیگه کاری از دستتون بر نمیاد. همون پارافین و ... رو استفاده کنید و امیدوار باشید که دفع بشه.
موفق باشید
سلام من یه عروس هلندی دارم امروز یکماهه شد وقتی که بهش سرلاک میدادم کرمک رو گاپید و قورت داد الان هر کاری میکنم نمیاد بالا بردم دامپزشک گفت دو میلیون خرجشه با این که خودشو پونصد تومن خریدم خیلی استری گرفتم نگرانشم کلی گریه کردم تدروخدا بگین چیکار کنم التماس میکنم
دیشب این اتفاق افتاد ولی هنوز تو چینه دانش مونده و فقط غذا رو حصم کرده دیگ نمیشه کاریش کرد؟ یعنی میمیره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)