هر چه دل تنگت می خواهد بگو!! اما فقط در مورد ماهیان و آکواریومهای آب شور و سایر حواشی موجود در بازار!!!!
هر چه دل تنگت می خواهد بگو!! اما فقط در مورد ماهیان و آکواریومهای آب شور و سایر حواشی موجود در بازار!!!!
با سلام و عرض ارادت به تمامی دوستداران ماهیان زینتی بخصوص ماهیان و آبزیان آبهای شور زین پس در کنار استاد همیشگی خود جناب آقای مرادی در این سایت اقدام به فعالیت خواهیم نمود و روز به روز پیش به سوی سایتی جامع و مرجعی تخصصی پیش خواهیم رفت
دوستان سلام
من مدتیه قصد دارم یه ستاره لینکیا بگیرم حالا که مقلش رو هم تو مجله خوندم بیشتر تهییج شدم نا بخرمش
اما قبلا به من گفته بودن به این ستاره اگه هوا بخوره میمیره تو مجله هم که به طور کامل علتش توضیح داده شده بود
حالا سوال اینه بالا خره که برای گرفتنش مجبوریم از اب خارجش کرده و هوا بش میخوره از کجا متمئن شیم که هوا بین تیوب هاش گیر نکرده؟
یا بهتر بگم چیکار کنیم که هوا بین تیوب هاش گیر نکنه؟
جناب آقای مرادیان نژاد انتخاب شایسته شما رو به عنوان کاربر ویژه خدمت شما تبریک عرض مینمایم
امیدوارم روز به روز موفق تر باشید.
محمد جان از شما بسیار سپاسگذارم این لطفی بود که جناب آقای مرادی نسبت به من داشتند و بنده را به عنوان خدمت گذار شما دوستان در این فروم معرفی فرمودند .
امید است دوستان و اساتید آب شور بنده حقیر را در این امر یاری فرمایند ..
ارادتمند تمامی دوستان
و باز افتخاری دیگر برای اصفهان (انتخاب شایسته جناب آقای احسان مرادیان نژاد به عنوان کاربر ویژه)
تبریک و باز هم تبریک
موفق و موید باشید
مهدی جان ما که گفتیم بسیار بسیار ارادتمند شما دوستانیم و صرفا وظیفه خدمت گذاری شما را عهده دارم اینقدر ما را شرمنده خود نفرمایید.
ویرایش توسط احسان مرادیان نژاد : 17th April 2010 در ساعت 07:30 PM
دوستان سلام
من مدتیه قصد دارم یه ستاره لینکیا بگیرم حالا که مقلش رو هم تو مجله خوندم بیشتر تهییج شدم نا بخرمش
اما قبلا به من گفته بودن به این ستاره اگه هوا بخوره میمیره تو مجله هم که به طور کامل علتش توضیح داده شده بود
حالا سوال اینه بالا خره که برای گرفتنش مجبوریم از اب خارجش کرده و هوا بش میخوره از کجا متمئن شیم که هوا بین تیوب هاش گیر نکرده؟
یا بهتر بگم چیکار کنیم که هوا بین تیوب هاش گیر نکنه؟
سلام
برای اینکه مطمئن باشید حبابهای هوا بین تیوبهای ستاره گیر نکرده به هنگام قرار دادن آن در آکواریوم ستاره را به پشت گرفته(وارونه)و داخل آب تکان دهید تا حبابهای احتمالی از میان تیوبها خارج شوند
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و اساتید گرامی
امیدوارم که همه با کمک هم یه سایت ردیف بسازیم .
با تشکر
دوستان سلام
میخواستم بدونم امکان تکثر هرمیت تو اکواریم وجود داره؟
(نر و ماده دارن؟)
دوستان سلام
من همیشه از تست های سرا استفاده میکردم این بار تست کلسیم و منیزیم jbl رو خریدم اما روش بر عکس سرا چیزی ننوشته لطفا یه راهنمایی کنین چجوری ازش استفاده کنم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.