سلام دوستان
امروز بالاخره تصمیم گرفتم یه صفحه تو این قسمت باز کنم....قبلا از تمام کسانی که در ساخت این تانک از مطالبشون استفاده کردم تشکر میکنم
ابتدا براتون چند تا عکس میزارم از مراحل کارم....از ابتدای کارم[.....این اولین تانکی هست که داشتم....خودم چسبوندمش.....ابعادش 30*160*1متر ارتفاع....هست....دارای سامپ گوشه.....پدرم در اومد تا چسبوندمش ....الان که یادم میاد تنم میلرزه .....به خاطر ابعاد ش چسبوندش واقعا هنره اونم برای اولین روزهای اکواریوم داری...یادمه که چقدر مطالب سایتهارو میخوندم و با دقت به چسبوندن اکواریوم ها در نواب نگاه میکردم تا بالا خره بعد از سه بار چسبوندن و دوباره از هم باز کردنش به دلیل اینکه اب داد.....موفق شدم درش بیارم.....این حتی از سربازی رفتن هم برام سختر بود.....
این چوب هم خودم اماده کردم ...شهرداری بریده بود انداخته بود تو خیابون .0.چوب درخت توت هست....بعد از کلی فیلمی که سرش اوردم به غلت کردن افتاد و بالاخره رنگ نداد......اینکه میگن ادم هر کاری اراده کنه انجام میده...
اینم 2 تا عکس دیگه که بفهمید چیکار کردم....دیوار رو خودم کندم.....بعد یه گچکار اورد و درسش کردم......بعد کاغذ دیواریش کردم........ بعد دیگه از کت و کول افتادم......
لطفا فعلا پیامی ندید تا من تمام عکسها رو پشت سر هم اپلود کنم بعدش در خدمتتون هستم...