سلام وقتتون بخیر .من خرگوشی خریدم حدود ۲هفته شاید بشه .وقتی گرفتم خیلی ضعیف و گوشه گیر بود اصلا اعتماد نداشت البته بگم خرگوش من ماده هست و تازه رفته بود توی دوماه به کفته ی دامپزشکش .بعد از چند روز هرجور بود بهش غذا و مولتی ویتامین دادم تا یکم جون گرفتم به مرور راه رفت و متوجه شدم یک دستشو رو زمین میکشه به هر بدبختی بود نگاه کردم و دیدم دستش بی حرکت و شکسته هست و درد داشت بردمش دکتر دامپزشک البته دامپزشک کل حیوان های سابقم نبود و صبح ها هم نمیامد .بردم دکتر دیگه که میکفتن دکتر خوب و عالیه ایشون عکس گرفت متوجه شد دستش شکسته هست اونم شکستکیش قدیمی هست و هنوز خوبم جوش نخورده گفت عمل سرپایی میکنم و گچ میگیرم .وزنش کرد دید۳۰۰گرم و برای بستن اتل گچی بهش دز بیهوشی زد و کفت بعد یکساعت گیجی از سرش میره ،حدود ۲ساعت بعدش دیدم خرگوشم بیحال و بیهوش شده تمام قوتی که طی این مدت داده بودم انکار یکباره ریخته و حتی نفس بزور میکشه بردم درجا دامپزشک قبلی بعد معایته دمای بدنش گفت دمای بدنش خیلی پایین و میمیره تا فردا اگر حالش خوب نشه و وقتی گفتم این دکتر برای یک اتل بیهوشی زده دادی روی سر من زد و تماسی کرفت و کفت حیوان ۳۰۰گرمی ۲ماه هنوز نشده رو بیهوشی میزنی اونم این که خیلی ضعیف .گفت اگر گرم نگهش داری و غذا بخوره که هیچ وگرنه میمیره ،گرم نگهش داشتم و چشماشو باز کرد و غذا خورد البته تحت هیچ شرایطی غذای خشک و یونجه نخورد فقط فقط میلش به آلو و انجیر خشک و کشمش طبعش فقط شیرین میطلبه به پزشکش گفتم گفت ایرادی نداره نیاز داره آلان چون بدنش ضعیف شده .خوبه ولی خیلی بیحال که دکتر میکه بخاطر اتل و هنوز ضعف آمپول و دمای بدنشه همینکه غذا میخوره و تقلا داره بنشینه خوبه ولی نزار بنشینه.ولی من خیلی خیلی نگرانم بخاطر بیحالی و ضعیف بودنش .خرکوش من بهبود میابه ؟؟؟من ۴۸ ساعت پلک روی هم نزاشتم و بالا سرش بیدارم .چی بهش بدم یکم قوت بگیره علوفه و یونجه رو پس میزنه