سلام به همه دوستان عزیز ... در بحث آکواریوم های آب شور بنظرم مهم ترین اصل اطلاعات هستش . هممون اینجا یک وجه مشترک داریم .. ما عاشق اکوسیستم های زنده و ماهی و مرجان هایم.. و میشه بگید کدومتون از دست این بازاری های بی انصاف ضربه نخوردین؟؟ چقدر هم ضرر و .... بماند ! همون طور که گفتم اطلاعات و تجربه مهم ترین اصل در این راهه و واسه داشتن یه تانک سالم باید تجربه هامون رو روی هم بزاریم .. چون به نظرم تنها جایی که سودش فقط جیب خودمون میره همینجاس.. ممنونم که تا اینجا دنبال کردید..
من ۴ سال آکواریوم آب شور داشتم . شاید باورتون نشه حتی یک عدد تلفات نداشتم.. اما فقط ماهی هیچوقت نتونستم یه مرجان و یا.... اضافه کنم و روی دلم مونده!
الان میخوام از پایه شروع کنم واسه یه ریف حرفه ای . لطفا تجربیات خودتونو به اشتراک بزارید هم خودمون ازش سود ببریم و تبادل اطلاعات کنیم هم واسه یه تازه کار که مثل خودمون ممکنه ضرر های کلان بکنه . ممنونم .
.
.بنظرم بهتره از سامپ و رفجیوم شروع کنیم .. بچه ها چند تا عکس قرار میدم ببینید مکانیزم این سامپ های شرکتی رو .. تا حدودی میشه فهمید چیه ولی اینکه این همه زحمت به خودشون میدن و این کارا رو میکنن آیا نقش اساسی داره یا فقط زیبایی کاره و میخوان بیشتر پول در بیارن
ممنون