با سلام
بنده یکی از جدیدترین اعضای انجمن هستم و این اولین پست بنده در این انجمن هست
اول از همه تشکر میکنم از همه اساتید و مدیران انجمن که بنده و دوستان دیگه رو راهنمایی میکنید
از اونجایی که دقیقا نمیدونستم کجا سوالمو باید مطرح کنم از میدران محترم خواهش میکنم اگر مشکلی داشته باشه به جای مناسب انتقال بدید
تقریبا خیلی از مطالب مربوطه سایت رو در خصوص راه اندازی مطالعه کردم ولی نتونستم به نتیجه مطلوب برسم لذا این تاپیک رو ایجاد کردم
بنده مهندس الکترونیک هستم و کارم طراحی و تولید بردهای الکترونیکی هست و عاشق حیوانان خانگی بخصوص ماهی ها و گیاهان هستم
و چند سالی هست که تانک اب شیرین با ماهی های گوشت خوار دارم و حدود دو سالی هست که بدون تلفات از این زیبایی بی حد لذت میبرم
ولی دارم تحقیقات خودمو برای تبدیل این تانک به اب شور کامل میکنم تا انشالله در اینده نزدیک به لطف شما دوستان بنده هم تانک و ماهی اب شور داشته باشم
اول از همه یه بیو گرافی کلی از تانک و تجهیزاتی که دارم در اختیار دوستان قرار میدم تا بنده رو با تجارشون راهنمایی کنن و بهتر بتونن نظر بدن
از اونجایی که خیلی دوست دارم خودم همه کارهارو بکنم تقریبا بیشتر قسمت هارو خودم درست کردم و نخریدم
تانک بنده در اندازه طول: 100 عرض:40 و ارتفاع:60 هست و با شیشه خم به ضخامت 8 میل درست شده
میز تانک کاملا از MDF هست و خودم درست کردم
جنس هد تانک از PVC هست و خودم درست کردم که کلیه تجهیزات نورپردازی و فعلا سیستم کنترل در اون قرار داره و درب بالایی اون لولایی هست
سامپ بنده در ابعاد طول: 75 عرض:30 و ارتفاع:40 هست که از جنس پلکسی گلس خودم طراحی کردم و ساختم
طرحش رو از سامپ ProFlex Sump Model 2 شرکت Aqueon الهام گرفتم که اندازه های تقریبی اونو داره
فعلا از این سامپ استفاده نمیکنم و یک سوم از پشت تانک به عنوان سامپ استفاده میشه
برای روشنایی از LED سفید و RGB استفاده میکنم و کاملا توسط دستگاهی که خودم ساختم قابل کنترل هست
برای پمپ ای از دایمکس PH800 استفاده میکنم
بخاری هم 300 وات هست که باز توسط دستگاهی که خودم درست کردم کنترل میشه
البته این دستگاه علاوه بر بخاری و نور پمپ اب و پمپ هوا و .... رو هم کنترل میکنه و قابلیت برناریزی ماهانه داره
پمپ هوا هم UAS-12000 هست که شارژی هست و محصول شرکت هایلا ست
تقریبا تا اینجا برای اب شور هیچی به جز سمپ و تانک ندارم !!!!
هزینه ای که میخوام بکنم حدود 1 ملیون هست و شاید ....
حالا سوالات
برای راه اندازی یک تانک اب شور با تجهیزات فوق چه چیزهای دیگه هم نیاز دارم ؟؟؟؟
گویا اسکیمر حتما نیازه چی بگیرم خوبه ؟؟؟ حدود قیمتشو بفرمایید ؟؟؟
از اونجایی که بنده ساکن تبریزم چطوری میتونم لایوراک خوب تهیه کنم ؟؟؟
به نظر شما برای بنده که در این زمینه مبتدی هستم راه اندازی تانک ریف و ماهی مناسی هست ؟؟؟
فکر میکنید برای تبدیل به یک تاین مطلوب این مبلغ کفایت میکنه یا باید بیشتر هزینه کنم ؟؟؟؟
از اونجایی بند مستاجر هستم و خونه شخصی ندارم تا حالا اقدام نکردم چون فکر میکنم برای راه اندازی یه تانک اب شور نیاز به زمانی بیش از یک یا دو سال هست !!!
با این شرایط ایا این اقدام بنده رو چطور ارزیابی میکنید ؟؟؟
در صورت جابجایی منزل ایا امکان انتقال احتمالی تانک به جای دیگه مقدور هست با چه شرایطی ؟؟؟؟
و هزار تا سوال دیگه که انشالله بعدا میپرسم
امیدوارم سرتونو درد نیاورده باشم پیشاپیش از توجه همگش سپاسگذارم
به همین سادگی