سلام دوستان!
ميشه يه كمك فوري به من بكنيين؟؟؟؟
من يه نايف خريدم الان چند روزه يه جا پيدا كرده.رفته مخفي شده توش!واصلا هم بيرون نمياد!!نميدونم چطوري بهش غذا بدم!!!
ميترسم از گشنگي تلف شه!!!
سلام دوستان!
ميشه يه كمك فوري به من بكنيين؟؟؟؟
من يه نايف خريدم الان چند روزه يه جا پيدا كرده.رفته مخفي شده توش!واصلا هم بيرون نمياد!!نميدونم چطوري بهش غذا بدم!!!
ميترسم از گشنگي تلف شه!!!
ماهی نایف همینطوریه دوست عزیز .. سعی کنید وقتی چراغهای اکواریوم رو خاموش میکنید بهش غذا بدید ..
نایف وقتی نور نیست میاد بیرون ..
اگه از بالای سرش هم دل گوسفند بندازی براش از جلوی دهنش رد شه نه نمیگه ..
مرسي..امتحان ميكن..ببينم جواب ميده يانه!
طول میکشه تا به شرایط آب عادت کنه همونطور که حامد جان گفتن محیط رو کم نور کنید منم وقتی ماهی نایف ( چاقو ماهی ) داشتم اوایل اینجوری بود ... به مرور خوب میشه و جای نگرانی نیست ...
ماهی نایف شبا میاد بیرون و به شکار میپردازه و ماهی مقاومیه
من یه نایف دارم چه تاریکی مطلق باشه چه نور شدید یه ذره غذا نمیخوره ولی وقتی دل براش میندازم هر گوشه ی آکواریوم که افتاده باشه بو میکشه و پیداش میکنه خیلی خجالتی هستش و همیشه گوشه گیره اگر یه لوله پلیکا بذاری بیست و چهار ساعته به جای اینکه بره گوشه آکواریوم میره تو لوله میمونه من که از خریدنش پشیمونم
کلا این ماهی و هم خانواده هاشون به همین شکل هستنمن یه نایف دارم چه تاریکی مطلق باشه چه نور شدید یه ذره غذا نمیخوره ولی وقتی دل براش میندازم هر گوشه ی آکواریوم که افتاده باشه بو میکشه و پیداش میکنه خیلی خجالتی هستش و همیشه گوشه گیره اگر یه لوله پلیکا بذاری بیست و چهار ساعته به جای اینکه بره گوشه آکواریوم میره تو لوله میمونه من که از خریدنش پشیمونم
معمولا به شب گردی علاقه دارن
چند وقته به تانک اضافه شده ؟؟
مطمئن باش تا یه سنی خجالتی هستن بعد اون خیلی پررو میشن
من خودم یه روح سیاه دارم الان حدود 21 سانته و حاکم بلامناضعه تانکه و اصلا مهم نیست چه ماهی تو تانک باشه اونه که قلمرو رو مشخص میکنه و از درگیر شدن با هیچ ماهی ترسی نداره حتی با ردتیل 40 سانتی هم درگیر میشد
فعلا با همون دل تغذیش کن بعد غذاهای دیگه رو با دلش قاطی کن بخوره و بعدشم غذاهای دیگه
ممنون..سه هفته اي ميشه!!فعلا كه شبا با دل تغذيش ميكنم..تقريبا ميشه گفت غذاخور شده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.