غذا خوب میخوره ابم میخوره ولی همش بیحاله رگ تیره هم نداشت نگاه کردم
راستش دوتا داشتم دیشب یکیش مرد حالا بگین به این چی بدم که حداقل نمیره؟
غذا خوب میخوره ابم میخوره ولی همش بیحاله رگ تیره هم نداشت نگاه کردم
راستش دوتا داشتم دیشب یکیش مرد حالا بگین به این چی بدم که حداقل نمیره؟
تورو خدا بگین چیکار کنم لرزش هم داره
دوست عزيز ، اين موقع شب چطور ميخواين داروي دامي تهيه كنيد ؟!! شما كه ديديد طوطي قبلي فوت شد چرا براي اين بچه ، زودتر مراجعه نكرديد دامپزشك ؟!! بنده در اين فرصت كم ، چطور اطلاع داشته باشم بيماريشون چي هست؟ شايد ويروسيه كه به اين سرعت از بين رفته !
ازين داروها ، كدوم يك رو منزل داريد ؟ كپسول تتراسايكلين 250 , يا داكسي سايكلين ١٠٠ ، قرص سيپروفلوكساسين 250 ، قرص آزيترومايسين 250 , كپسول آموكسي سيلين 250 . چون به داروي دامي نيازه كه اينساعت امكان تهيه اش نيست.
سلام. خواهش میکنم
پس حالا که فرصت هست ، بهتره داروی دامی تهیه کنید .
بفرمایید در حال حاضر چه علایمی میبینید. اسهال سبز، بی اشتهایی، پرنوشی، تب ، لرزش یا افتادگی بالها، عدم تعادل ، پیچش گردن ، مشکل تنفسی، گرفتگی بینی ، عطسه، مرطوب بودن چشمها ، غذا رو برنمیگردونه ، دانهای هضم نشده در مدفوع نیست .....؟
لطفا هر کدوم ازین علایم رو داره بفرمایید. چون نیوکاسل شایع شده و باید دقیقتر بررسی کنیم.
سلام وقت بخیر. من یه عروس هلندی تقریبا 3ماه دارم که ازاول مریض بوده بردم پیش دکتر داروداد واسه اسهالش چون اسهال داشت ازاول همش میخوابه بیدارمیشه ابو غذامیخوره بازمیخوابه. یه چندروز به اجبار پیش یکی ازدوستای برادرم بود وقتی ازمسافرت اومدم دیدم گوشتش اب شده توزمان درمانش بهش رسیدم الان سرماخورده همش بیحاله میخوابه اب ریزش هم داره بگین چکارکنم حالم خوب نیست میترسم چیزیش بشه به دکترم الان دسترسی ندارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)