سلام وقت بخیر
تعدادی ال ای دی کری برای کاری با دوستی خرید کردیم و ایران آوردیم و استفاده کردیم و بعد از اون من برای آکواریوم آب شور هم سفارش دادم و در حال حاظر دارم
تعداد کمی فعلا برای سمپل دارم که برای سری بعدی که 3هفته آینده هست می خوام برای خودم از سری هایی که بعد می گم 100 تا از هر مورد بیارم
خواستم ببینم اگر دوستان خواستن باهام در ارتباط باشن
سری هایی که سمپلش هست فعلا:
Cree XTE---Cool white
Cree XLamp XT-E Royal Blue LEDs
Cree XPE—Cool White
Cree XLamp XP-E LEDs
Cree XRE—Cool White + Blue royal
Cree XLamp XR-E LEDs
دیتا شیت هاشون که معلومه و لینک گذاشتم ببینید
اینم عکس ها : _(بدلیل نبود وقت مجبورا با تبلت عکس گرفتم ببخشید)
دوستان میدونید دیگه این سری ها خیلی توی آب شور استفاده میشه(البته آب شیرین که دیگه 100% قابل استفاده هستن) بخصوص در سایتهای خارجی و فروم ها DIY ها وجود داره.
اما قراره سری XP-G2 و XML-2 روهم داشته باشیم که اگر دیدم دوستان هم درخواست دادن خریدنش به تعداد به صرفه تر تموم میشه
قیمت ها فعلا در تعداد کم اینقدره :
XTE ---- هر عدد ال ای دی سفید 15000 تومان و آبی 12000 تومان
XRE--- هر عدد اال ای دی 12000 تومان
XPE--- هر عدد ال ای دی 15000 تومان
در آخر اضافه می کنم که این قیمت ها بسته به 3575 تومان هست و اینکه تعدادی که سفارش بدیم اگر دوستان تعداد بالاتری بخوان چون سفارش بیشتری به شعبه پخش ریتیل میدیم قیمت ال ای دی ها کاهش پیدا می کنه
ال ای دی ها همه با پایه ستاره ای خریده شده(قیمت خیلی فرق نکرده اما اگه بدون اونها باشه دیگه تو ایران نمیشه پایه ای براشون پیدا کرد)
ضمن اینکه استقبال زیاد باشه لوازم جانبی مثل لنز و پی سی بی و درایو و ... مخصوص مارک کری یا بطور ماژول و کامل طراحی شده و با قیمت ارزونتری از اسمبل ایران وارد میشه
ممنونم وقت بخیر