سلام به همگی
از آنجایی که دادن دل و کرم خونی و دیگر غذاهای تازه یا به اصطلاح خیس برای افریقایی ها ممنوع است و باعث بروز مشکلات رودوی میشه، همیشه به این فکر بودم که در کنار غذاهای خشک و شرکتی از چه غذای تازه ای میشه بعنوان یک وعده ثابت استفاده کرد تا هم در رشده افریقایی ها موثر باشه و هم مقرون به صرفه باشه و هم تنوعی در وعده های غذاییشون ایجاد بشه، از آنجایی که افریقایی ها هم به پروتئین و هم به فیبر در برنامه غذاییشون احتیاج دارند، به ذهنم رسید تا قارچ را تست کنم، فکر نمیکردم از طمع قارچ خام خوششون بیاد و به این راحتی بپذیرنش اما استقبال ویژه ای از قارچ کردند، به مدت دو ماه یک روز در میان یک وعده قارچ شسته شده و خرد شده را بدون هیچ افزودنی تست کردم، خدارو شکر نه تنها مشکلی پیش نیومد بلکه با توجه به کند رشد بودن افریقایی ها رشد چشمگیری هم داشتند وحالا قارچ را میگیرم میشورم میزارم آبش که رفت به اندازه دهنشون خورد میکنم و فریزری میکنم و هر روز به اندازه لازم بهشون میدم و قارچ به یک وعده ثابت از برنامه روزانه غذاییشون در کنار غذاهای شرکتی تبدیل شده است.
از اونجایی که قیمت قارچ هم کیلویی 2000-3000 تومان بیشتر نیست خیلی هم مقرون به صرفه است.
امیدوارم مفید واقع شده باشه برای دوستان، موفق باشین.:smile (56):