سلام دوستان خاهشا نحوه دقیق و صحیح قرار گیری وسایل داخل تصویه سابو رو بهم بگین و به نظرتون از چه موادی داخل تسویه استفاده کنم دوتا ابر داره و یه محفظه گوشه کنار اخر تصویه
سلام دوستان خاهشا نحوه دقیق و صحیح قرار گیری وسایل داخل تصویه سابو رو بهم بگین و به نظرتون از چه موادی داخل تسویه استفاده کنم دوتا ابر داره و یه محفظه گوشه کنار اخر تصویه
منظورم از این تسویه ها رو اب که اب توش پمپ میشه هستش
Sent from my iPad using پارسی پت mobile app
سلام:
کاش سوالتون رو در قسمت مخصوصش میپرسیدید و نظم تالار رو بهم نمیزدید
اگر منظورتون تاپ فیلتر هست فقط از سرامیک و ابر استفاده کنید سرامیک یا هر ماده ای شبیه به اون رو در زیر و ابر رو روش قرار بدید
ویرایش توسط B@B@K : 30th March 2017 در ساعت 11:24 PM
مرسی فقط زغالم دارم زغلو کجا بزارم یه جایه مخصوص تهش داره اونجا باید بزرم یا نیازی نیست به غیر از سرامیک چه چیز دیگه ایو پیشنهاد میکنید ؟در ضمن ماهی تا چند روز بدون غذا میتونه زنده بمونه؟!
ذغال نیاز نیست استفاده ذغال در شرایط خاصش مجاز هست در تاپ فیلتر فقط ابر و سرامیک یا خواستید کیفیت بهتری بزارید ماتریکس سیکم (سیچم)سابستریت پرو ایهایم بستگی به ماهیتان داره و اینکه چندروز بهش غذا ندیدمرسی فقط زغالم دارم زغلو کجا بزارم یه جایه مخصوص تهش داره اونجا باید بزرم یا نیازی نیست به غیر از سرامیک چه چیز دیگه ایو پیشنهاد میکنید ؟در ضمن ماهی تا چند روز بدون غذا میتونه زنده بمونه؟!
ذغال در چه صورت میشه استفاده کرد یه گله ۱۶تایی دبوسی دارم سه سانتی !
سلامذغال در چه صورت میشه استفاده کرد یه گله ۱۶تایی دبوسی دارم سه سانتی !
از ذغال جهت رفع بوی نامطبوع آب و همینطور بعد از دوره درمان جهت جذب داروی باقیمانده در آب استفاده میشود. نیازی نیست حتمن از ذغال استفاده کنید.
سلام ببخشید یه سوال داشتم یکی از دوستان میگفت میشه ذغال فعال درست کرد نیازی به خریدن نیست میخواستم ببینم همچین چیزی امکان داره چجوری
درست کردنش که توی خونه امکان پذیر نیست
احتمالا منظور دوستتون احیا کردن ذغال اکتیو از کار افتادست که ۱۵ دقیقه توی آب درحال جوشیدن میزارید
بعدش بزارید خشک بشه فعاله
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.