پرورش مرغ عشق, ایده خوب یا بد؟
پرورش مرغ عشق این کوچولوهای دوست داشتنی علم و تجربه بی نظیری را به شما هدیه می کند پرورش مرغ عشق به تلاش و علم زیادی نیاز دارد ولی با اینحال اگر شما مرغ عشق نر و ماده در اختیار داشته باشین و سن بیشتر از 10 ماه باشد پرورش و تولید جوجه به راحتی انجام خواهد شد و جفت شما سریعا جفت گیری می کنند. نکته مهم در این قسمت تشخیص صحیح طوطی نر و ماده می باشد که چندان آسان نیست.
از طرف دیگر پرورش مرغ عشق کاری اعتیاد آور پر هزینه و همچنین شکننده احساسات می باشد من زمانی که طوطیهام جوجه می زارن عاشق تک تک جوجه هاشون هستم این جوجه ها هیچ ترسی از انسان ندارن و با لب و دستهایتان بازی می کنند و فوق العاده شیرین و دوست داشتنی هستن.
سختی دیگر پیدا کردن خانه مناسب برای این دوست داشتنی هاست چون شما نمی تونین همه جوجه ها رو نگه دارین و از طرفی تک تک جوجه ها رو به شدت دوست دارین.من خودم دست از پرورش مرغ عشق کشیدم چون پیدا کردن صاحب مناسب واقعا کار اسانی نبود.
مورد دیگر اگر به دنبال تجارت و پول هستین پرورش مرغ عشق را از سر بیرون کنید چون مردم حاضر نیستن هزینه چندانی برای این پرنده پرداخت کنند در حالیکه پرورش تغذیه دستی و ... هزینه زیادی در برداشته و بیشتر از هزینه زمان زیادی برای پرورش گرفته شده.
بنابراین پرورش این نوع پرنده صرفا کاری است که نیاز به عشق و علاقه دارد.من هیچ پرورش دهنده ای رو نمی شناسم که پرورش مرغ عشق برایش سود آور بوده باشد.