باسلام و خداقوت
لطفا سوالم سریع تر جواب بدید
تقریبا دوروز که اسکارم برعکس روی آب شنا میکنند وتمایلی به غذا خوردن ندارد البته قبلا زیر آب میشست و،کمکی تحرک بود
خیلی نگران م
خواهشمندم کمکم کنید
باسلام و خداقوت
لطفا سوالم سریع تر جواب بدید
تقریبا دوروز که اسکارم برعکس روی آب شنا میکنند وتمایلی به غذا خوردن ندارد البته قبلا زیر آب میشست و،کمکی تحرک بود
خیلی نگران م
خواهشمندم کمکم کنید
خواهشا کمکم کنید
دقت کردم دیدم که قسمت خروجی مدفوع اسکار قرمز رنگ شده
چکار کنم
ککککککمکم کنید
خیلی نگران م خواهشمندم کمکم کنید چکار کنم نکنه اتفاقی افتاده
سلام اینجوری که نمیشه فهمید دلیلش چیه ولی با توضیحی که دادید ماهی قطعا کیسه هواش آسیب دیده خوبم نمیشه
یا آب آلودگی داشته یا کتک خورده اون قرمزیهم که میگی هم بخاطر عفونت و انگل میتونه باشه
ویرایش توسط StarFish : 31st July 2018 در ساعت 01:12 PM
یک عکس از ماهی بزارید و توضیح بدید بقیه ماهی ها باهاش درگیر بودن یا نه
سلام امروز دوبار مدفوع داشت که خیلی تیره بود درباره این که فرمودید دعوا داشتن نمیدونم ((قبلا که کمتر پایین بودند دعوا با لب میکردند ))اما سمت یکی از آبشش هاش به اندازه یک پولک لب پر شده و امروز با مقدار کمی تتراکسیلین و نمک دریاچه ارومیه دو دقیقه ای دوش گرفت درباره عکس هم سعی کردم اما نمی دونم چرا نشد اندازه اسکار تقریبا 17-18 سانت است و از دیروز تو یه اک جدا قرارش دادم و ترکیب اک اصلی 4 اسکار -2 لجن خوار -1 فلاور است و اینکه آبش با اینکه تازه و30% از آب اک اصلی خیلی بوی آب ماهی میده غذا نمیخوره 3روزه ((غذای شرکتی-روآبی و گوشت یا مرغ))
خیلی نگرانم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
اینجا رو مطالعه کنید:
http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=381
سلاماینجا رو مطالعه کنید:http://www.parsipet.ir/showthread.php?t=381
متاسفانه بااین همه تلاش هیچ تغییری در حال اسکار ایجاد نشده است فکر کنم که بیماری را اشتباه گفتین چون اسکارم اصلا غذا نمی خوره (چهار روز که هیچ دفع ندارد) اگ میشه کمکی کنیدالبته با توجه به عکس های ک می بینید هنوز قرنطینه هست دوش آب نمک و تتراسایکلین هم هرروز میگیره بعداز دوش گاهی اوقات موادبزاقی شکل از دهانش بیرون می آید و پولک های برخی از مکان های بدنش هم میریزه بخصوص زیر شکم (وسفید شده)و زیر شکم تانزدیک باله های زیرین گاهی اوقات قرمز (خونی هست)ممنون میشم اگر دوستان عزیز میدانند راهنماییم کنید پیشاپیش سپاسگزارم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.