ماهی پیرانا درنده تر از کوسه
سرعت خورده شدن گوشت در این ماهیها آنقدر بالاست که اگر یک گاو زخمی در آب بیفتد در مدت تنها 15 دقیقه استخوانهایش روی آب شناور خواهد شد.
منبع:انجمن علمی کورش کبیر
ماهی پیرانا درنده تر از کوسه
سرعت خورده شدن گوشت در این ماهیها آنقدر بالاست که اگر یک گاو زخمی در آب بیفتد در مدت تنها 15 دقیقه استخوانهایش روی آب شناور خواهد شد.
منبع:انجمن علمی کورش کبیر
ماهی پیرانا یکی از لذیذ ترین گوشت ها را داره دومین رتبه وحشی ترین ماهی رو داره البیته نوع شکم قرمزش از میوه ها و دانه ها تغذیه می کند از راه بوییدن اب طعمه اش را شکاار می کنه به صورت گله ای زندگی می کنه نوع های بزرگ ان کرو کدیل شکار می کنند بزرگ ترین ان با طول یک نیم متر است که برای شکار کرکدیل از اب بیرون پریده بود به طول 1/5 متر با دندان های 15 سانتی متری از نوع شکم قرمز پیرانا ها ی سمی سم ان اگر وارد بدن شود بعد از چند دقیقه می میرد در یک حادثه کشتی در رود امازون غرق شد و 300 مسافر داشت تعداد کم از ان ها نجات پیدا کردند بقیه توسط پیرانا خورده شدند بیش تر در امازون زندگی می کنند
در ایران یک بار افرادی پیرانا ها را داخل رود خانه ول کردند و باعث تکثیر پیرانا و شنا ممنوع در رود خانه کرج شد
رتبه ی وحشی ترین ماهی به افعی ماهی تعلق دارد
آقا خیلی ممنون اما دندون 15سانتی!!!خیلی وحشت ناکه
کرو کدیل شکار می کنه و شکمش رو گازو می کنه اون کروکدیل با اون پوست شکارچی هنگام شکار پیرانا مواظب دستش بود چون می توانست دست را قطع کند
خیلی ممنون از اطلاعات خوفناک تون در مورد این ماهی
خدا نیاره که آدم گیر اینا بیوفته، گرچه فک نمیکنم چند ثانیه بیشتر طول بکشه
۱،۵ متر با ۱۵ سانت دندون
سلام امشب مغازه دوستم بودم,یک بنده خدایی میگفت یه نفر یک پیرانا یک متری آورده در مغازه آکواریوم فروشی هرکار کرده کسی ازش نخریده,اون آخر سر مونده چکار کنه,رفته کشتتش و گوشتشو کباب کرده خورده و ظاهرا" گوشتش هم خیلی خوشمزه بوده.
اون پیرانا نبوده....ماهی پاکو pacu شبیه به پیرانا هست و به اسم پیرانا فروخته میشه
اندازه پاکو چندین برابر یه پیرانا میشه
در ضمن دوستتون کمی مبالغه کرده 1 متر نمیشه پاکو ولی از پیرانا خیلی بزرگتره
پیرانای واقعی هم 2 بار ایران اومده...
در مورد حلال و حروم بودنش هم ملاک گوشتخوار یا گیاه خوار بودن یا اهلی و درنده بودن ماهی نیست بلکه وجود فلسه
قزل آلا ، اردک ماهی ، ماهی های جنوب و ... اغلب گوشتخوارن . اردک ماهی پرنده هم میخوره ولی میبینید که حلال گوشته
اون پیرانایی که من گفتم کاملا استسنایی است و پاکو نیست پکو کجاش دندون داره بی ازار هم هست
بله پیراناهای شکم قرمز و انوع اصیل ان ها با قیمت بسیار زیادی وارد ایران شدند و بعضی وقت ها قیمت ان ها به 300 هزار تومان می رسد
من نخوردم ولی خیلی ها که خوردند می گویند حلال و بسیار خوشمزه است
پیرانا 5 بزابر خطرناک تر از کوسه است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)