سلام به دوستان من 1سوال در مورد هوای آکواریوم دارم نظر بئبن لطفا:-اکسیژن بیش از به ماهی ها ضرر داره شک وارد میکنه من پمپ ولوم دارم تنظیم کردم به بیش ترین حد فیلتر برقی هم دارم
سلام به دوستان من 1سوال در مورد هوای آکواریوم دارم نظر بئبن لطفا:-اکسیژن بیش از به ماهی ها ضرر داره شک وارد میکنه من پمپ ولوم دارم تنظیم کردم به بیش ترین حد فیلتر برقی هم دارم
دوست عزیز .. اکسیژن بیش از حد ماهی رو اذیت نمیکنه .. بلکه اون تلاطم و جریان بیش از حدی که بوجود میاره باعث اذیت ماهی میشه ..
چون ماهی رو به شدت به سمت بالا پرت میکنه و ماهی تلاش زیادی برای شنا کردن و نگه داشتن خودش میکنه .. حباب های اکسیژن هر چی ریز تر باشند بهتره ..
بعضی از سنگ هواهای مخصوص آب شور قدیمی هوا رو به صورت پودر وارد آب میکنند .. این مدل هوادهی مطلوب ترین نوع به شمار میره ..
من ماهی آب شیرین نگه داری میکنم
ممنونم از راهنمای تون
اگر منظور شما هوای زیاده همونطور که دوسمتون اشاره کرد خیر ضرری نداره ولی شما از لفظ اکسیژن استفاده کردید...اکسیژن خالص اگر زیاد باشه باعث ایجاد آسیب بسیار شدید در ناحیه آبشش و دستگاه تنفسی ماهی میشه و خیلی سریع ماهی ها رو میکشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.