پاسخ به سوالات شما در باره تجهیزات آکواریم و تانک دیسکس مانند بخاری ، فیلتر و دستگاه های تصفیه آب ، پمپ هوا و سایر تجهیزات تخصصی نگهداری از دیسکس
پاسخ به سوالات شما در باره تجهیزات آکواریم و تانک دیسکس مانند بخاری ، فیلتر و دستگاه های تصفیه آب ، پمپ هوا و سایر تجهیزات تخصصی نگهداری از دیسکس
سلام
برای یه تانک 400 لیتری چه تجهیزاتی پیشنهاد میکنین
اگر قیمت دارین لطفا قیمت تجهیزاتم بگین
دوستای گلم این اکواریوم منه وخیلی علاقه دارم که از دیسکس بچه بگیرم چه اقداماتی باید انجام بدم؟
اینم دیسکسام که نه میدونم کدومش نره کدومش ماده ونه اینکه بالغ هستن یانه ومیشه ازشون بچه گرفت؟لطفا راهنماییم کنید
سلام
اینکه چه تجهیزاتی استفاده کنید جای بحث فراوان داره و بسته به بودجه ای که قصد دارید اختصاص بدید از هزینه های کم تا بالای یک میلیون تومان متفاوت میتونه باشه ولی دلیل اینکه پستتون رو نقل قول کردم این بود که اطلاع بدم اون سنگ های مرجانی رو سریعا از تانک دیسکس هاتون خارج کنید چون شدیدا مضره دلیلش هم بار ها گفته شده(قلیایی کردن آب و بالا رفتن سختی کربنات و ضرر های بعدی حاصل از بالا رفتن این 2 فاکتور)
موفق باشید
بابک جان همه سنگها یا فقط سنگهای سفید رنگو میگی؟
با هزینه کم میشه من از اینا بچه بگیرم؟ چکارایی باید بکنم؟راستش زیاد نمیتونم هزینه کنم فعلا
صخره های بزرگ و سفید رنگ مرجانی رو خارج کنید
برای تکثیر نیاز به یک جفت خوب و شرایط آب مناسب دارید
جفت خوب هزینه داره
اسیدی کردن و پایین آوردن سختی آب هم هزینه داره..مگر اینکه آب محله و شهرتون خود به خود حائز این شرایط باشه که ندرتا اتفاق میفته تو ایران!
بقیش هم به زحمتی که میکشید مربوطه...سیفون و هچ کردن آرتمیا و ...
موفق باشید
سلام . بابک عزیز فرمودند من هم مطالبی رو خدمتتون عرض می کنم . قبل از هر چیز ازتون می خوام که فکرتون رو بذارید برای زیبا و بزرگ کردن دیسکسهاتون . حالا بحث تکثیر از دیسکس بحث دیگری هست که به موازات این قضیه خواهد اومد . مشکلاتی که در تانک شما فعلا می بینم بجز وجود سنگهای آهکی که بابک عزیز فرمودند وجود سنگهای رنگی مصنوعی به احتمال قوی آهکی ( چون معمولا سنگهای آهکی رنگ خوبی می گیرند ) - وجود آنجل در کنار دیسکس که من زیاد موافق با وجودش نیستم . فیلتر داخلی پر قدرت که با عث ایجاد جریان شدید میشه و نیاز به فشار شکن برای کم کردن استرس تانک هست . در ضمن گیاهان طبیعی به دلیل اینکه گاهی نیاز به افزایش دما داریم برای تانک دیسکس مناسب نیست .
گوپی رو هم به هیچ عنوان مناسب تانک دیسکس نیست . به نظرم نور تانکتون هم مقداری زیاد هست . دیسکس نور زیاد رو نمی پسنده .
جسارت بنده رو ببخشید ولی مطالبی بود که نظرم رسید خدمتتون عرض کنم . پیروز باشید .
اقا فرشاد واقا بابک از زحمات شما بی نهایت ممنونم.فقط اقا فرشاد اگه منظورتون از سنگهای رنگی سنگهای کف اکواریوم هست باید به عرضتون برسونم که اونا رنگی نبودن اونایی که ابی رنگ شدن بخاطر ضد عفونی کننده ای که به اب زدم رنگ گرفتن.واون یکی ها هم رنگ خودشونه.با توجه به عکسایی که از دیسکسهام گذاشتم ایا میشه جنسیتشون رو تشخیص داد؟چه تجهیزاتی لازمه وتقریبا چقد هزینه لازمه تا من این اکواریوم رو برای تکثیر دیسکس اماده کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)