سلام
چند وقته که جوجه را گرفتی؟ آیا غذا خوب میخوره ؟
پیشنهاد می کنم یه نگاهی به این لینکی که در زیربرات میذار م بنداز:
روش بزرگ کردن جوجه سرنگی
سلامسلام....من تازه عضو شدم.....قبلا یه طوطی ملنگو داشتم که هشت سالش بود .....الان یه جوجه ملنگو خریدم اما اصلا سر و صدا نداره ...28 روزشه....فقط وقتی تو دستمه یا همش پیششم یه کوچولو سر و صدا می کنه خیلی کم.....می خواستم بدنم از کی به صورت طبیعی صداش در میاد؟همش دوست داره یه جای تاریک باشه....البته وقتی تو دستمه هم سرشو هی فشار میده که بره تو گودی دستم که تاریمتر و گرمتره....جیغ جیغ نمیکنه....نکنه مریضه؟...البته هیچ علامت بدی نداره....فقط همین بی سر و صدا بودنش نگرانم کرده
چند وقته که جوجه را گرفتی؟ آیا غذا خوب میخوره ؟
پیشنهاد می کنم یه نگاهی به این لینکی که در زیربرات میذار م بنداز:
روش بزرگ کردن جوجه سرنگی
سلام مجدد....دو روزه گرفتم.غذا خیلی خوب میخوره......دفعش هم نرماله ...من سه روزه گرفتمش.....خیلی هم شیطون و سرحاله ....فقط صدا نداره...نکنه لاله؟
سلام
فکر نمی کنم ... وقتی بهش غذا میدی یه صدای آهسته ای داره مثل ویبره موبایل ... یه چیزی شبیه وز وز کردن ؟ درسته ؟
آیا پرهاش در آمده ؟ معولا وقتی سنشون کمه صداشون هم کمه بعد که بزرگ تر میشن صداشون هم بیشتر میشه اگر غذا خوردنش طبیعی است و نرماله ... جای نگرانی نیست ...
غذا خوردنش طبیعیه....یه ذره ویز ویز هم می کنه.....پر در آورده فقط چینه دانش و شکمش پر نداره.....از نظر غذا خوردن کم مونده منم بخوره...تازه دو روز دیگه یه ماهش میشه
خب به نظرم اگر غذا خوب می خوره جای نگرانی نیست... تمام مشکلات از جایی شروع میشه که اشتهاشون کم بشه .... اینکه گفتی جای تاریک را دوست داره هم طبیعی است ... باید در جای تاریک نگهش داری ( توی اون لینکی که برات گذاشتم کامل توضیح داده شده ) ... بعد که پرهاش کامل شد کم کم به بیرون عادتش بدی ...
امیدوارم طوطی مامانی و دوست داشتنی برات بشه
ممنون از راهنماییت......
من دیگه کلی اذیتتون می کنم با سوالاتم.....شرمنده ها
نه بابا ... مزاحمت نیست .... به هر حال ما دوست داریم که اگر کمکی از دستمون بر بیاد انجام بدیم ... نگه داری از جوجه گوشتی خیلی سخته و ریسکش زیاده .... اگر کسی بتونه یه جوجه گوشتی را بزرگ کنه و جوجه سن بحرانی را طی کنه ... می تونه یه طوطی خوب و مهربون داشته باشه ... جوجه ها یک طور خاصی با آدم صمیمی میشن .... :smile (111):
سلام.....بعد از چه مدتی می تونم طوطیمو بشورم؟:smile (71):
سلام......من سرچ کردم و چیزی در مورد سوالم پیدا نکردم.......woodyرو کی بشورم و چطوری؟
کسی نمی خواد به من کمک کنه؟
woodyالان دیگه سی روزشه ...چطوری بشورمش...یا حداقل تمیزش کنم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.