خب......عروس ما هم تخم گذاشت........تخمشو بردارم دیگه ؟؟؟
سلام
خب پس بچه زودبالغ شده ... بهش برس .... خصوصا مواد کلسیم دارم مثل کلم بروکلی، حبوبات خیس کرده یا پخته بهش بده
از بین حبوبات ماش به لحاظ اندازه معمولا مورد استقبال کاکتیل قرار میگیره ... من برای کاکتیلهای خودم ماش را خیس می کردم ( به مدت 24 ساعت ... چون خیلی زود خیس میخوره و نرم میشه ) براش جداگانه میذاشتم ( و البته خیلی زود هم عوضی می کردم چون سریع هم فاسد میشه )
دیگه خودت استادی ...بلدی چه طوری بهش برسی..... امیدوارم یه همسر خوب براش پیدا کنی و نوه دار بشی .... اگر مورد خوبی پیدا شد بهت خبر میدم
شاد باشی
شيكرا خانوم نبات منم خواهر عروس آقا ارديه.نباتم تا حالا2تا تخم تو اين هفته گذاشته.باهم بالغ شدن.يكي ديگه هم دااره ميذاره!!!من كه هرچي گشتم جفت پيدا نكردم.
مرسی شیکرا خانوم هرچی باشیم شاگر شماییم........آره خواهر نباته ! فعلا که 1 تخم گذاشته ولی فکر کنم به زودی یکی دیگه هم بذاره......2 تا شوهر براش پیدا کردم یکیشون حرف میزد...یکیشون نمیزد ...نرمال گری بودن هردوشونم رام....حالا نمیدونم چیکار کنم..کدومشونو بگیرم....شایدم فرستادمش بره دنبال زندگیش.
سلام
خوبه دیگه کم کم باید یه بنگاه شوهر کاکتیل یابی باز کنیم اینجا .... چشمت روشن باشه میلاد جان ...
سلام
خب یکی را انتخاب کن ... زیاد فرقی نمی کنه ولی مسلما برای پرنده ماده اون نری بهتره که صدای طبیعی داشته باشه ..... حالا شاید این مسئله در مورد پرنده های قفسی زیاد حساس نباشه ولی در طبیعت اگر یک کاکتیلی حرف بزنه .... ( نتونه برای جلب جفت آواز بخونه ) از شانس کمتری برای پذیرفته شدن توسط ماده ها برخوردار میشه ... یکی را انتخاب کن یا اینکه ببین خود پرنده ات کدوم را انتخاب می کنه یکی دیگه را هم قربون دستت بده به خواهرش که دست میلاده ....
نبات من امروز سومين تخمشم گذاشت.خيلي شوهر كمه.من يا وايت فيس ميخوام يا آلبينو.
سلام
احتمالا من براش یه نر میگیرم.......فقط چون سابقه ی جفت زدن ندارم ..یکمی نگرانم..............این عروس ما که همش تو اون سوراخ خودشه و اصلا توی قفس بند نمیشه اگه این طوطی جدیدرو بیارم که رام هم هست...قضیش چجوری میشه ؟!!!! لطفا توضیح بدید اساتید...:smile (259):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)