قبلا که چهار تایی تو یک قفس بودن و یک لونه وجود داشت. اما الان یک ماهی میشه که دوتا دوتا جداشون کردم و براشون لونه گذاشتم. تغذیشون هم ارزن - کتان - کاهو - تره - سفیده تخم مرغ دوبار در هفته - هویج-سیب-گشنیز و جعفری-جوانه گندم دوبار در هفته.گاهی وقتا هم براشون هفت تخم میریزم.
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
تغذیه خوبی داشتن.اما یک ماه دیگه خیلی زمان زیادی هست که لونه گذاشتید و باید تا الان حتما تخم میگذاشتن.لونه رو بردارید چون دیگه تاثیری در روند جفت شدن و تکثیرشون نداره.ضمنا تره رو حذف کنید و در زمان تخم گذاری بدید بهشون.قبلا که چهار تایی تو یک قفس بودن و یک لونه وجود داشت. اما الان یک ماهی میشه که دوتا دوتا جداشون کردم و براشون لونه گذاشتم. تغذیشون هم ارزن - کتان - کاهو - تره - سفیده تخم مرغ دوبار در هفته - هویج-سیب-گشنیز و جعفری-جوانه گندم دوبار در هفته.گاهی وقتا هم براشون هفت تخم میریزم.
یک ماه و نیم دیگه لونه بگذارید.انشالله نتیجه میگیرید.
اینم عکس جفتم که قبلا فکر کنم دیده باشین. الان بالغن؟ در ضمن یکی دوبار دیدم که ماده رفته لونه. یک بار هم دوتایی رفتن.
این هم عکس های نر اون یکی جفتمه. به نظرتون چند سالشه و کی کامل بالغ میشه؟
ممنون
بله جفت خوبی هستن اما توی این فرصت باید تا الان تخم میگذاشتن.بهتره لونه رو بردارین.یک ماه زمان زیادیه برای اینکه تخم بگذارن.
این نر هم سه ماه دیگه کاملا بالغ و آماده میشه.الان هم میتونه جفت بشه اما درصد بارور کردن تخم هاش کم هست.ضمنا هیچ وقت به این صورت نگیرید.همینکه چشمش توی عکس بیفته و یک نمای کلی از پرنده باشه کافیه.
سلام من یک جفت مرغ عشق خریدمش که 3تا جوجه زیرشون بود
میخاستم وقتی جوجه های بزرگ تر شدن خودم بزرگشون کنم
لطفا راهنمای ام کنید
سلام
امروز شاید هم دیروز اولین جوجه به دنیا اومده و الان کنار بقیه تخم هاست الان باید تغذیه پدر و مادر و جوجه ها چی باشه؟
فعلاً دانه تقویتی تو قفسشون هست یه نوع هست که برزکی داره کافشه ارزن کتان میوه خشک تخمه فکر کنم همینا فقط باشه و جوجه هم که من دیدم حرکتی نداشت ممکنه مرده باشه از کجا این غذیه را بفهمم که مرده است یا زنده
سلام دوستان ... میشه لطفا کمکم کنین ... دو سه روزی هست که مرغ عشق ماده من توی چشماش قسمت بالایی ( هر دو چشم ) یه زایده باریک ایجاد شده که توی باز کردن چشمهاش مشکل پیدا کرده ... البته بعضی وقتا این زایده از بین میبره و چشمهاش حال طبیعی پیدا میکنه ... یعنی چه مشکلی براش پیش اومده ؟
سلام
بله کوتاهی احتیاج داره. رگ خونیش مشخص هست. تا چند میلیمتر قبل تر از اون میتونید کوتاه کنید
بنظر من نر هست
سلام
الان جوجه ها چند روزه هستند؟
دقیقا کجای قضیه مشکل دارید؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.