سلام حامد جان
آقا ممنون از اینکه اومدی به کمک ما
بله خودمم احتمال میدم از کودی بوده که وارد آب کردم چون دوز مصرفی زیاد زدم ولی بازهم احتمال داره که از بستر هم باشه از همین بستر های آب هویجی هستش
حالا جلب بهت بگم که گیاهی دارم از خانواده آلترنانترا که توی عکس پایین مشخص هستش و هر بار من این گیاه رو توی این بستر کاشتم به هیچ عنوان ریشه نکرده و از همان قسمت خراب شده از دوباره از قسمت بالا تر
ریشه میکنه باز میکارمش و باز همین آش و همین کاسه ...........اینهم عکسش
ولی جالبه که در همین بستر بعضی از گیاهان حساس هم به راحتی رشد کرده و جا افتادن مثل این دوتا که یکیش از خانواده روتالا هستش و یکش ناسیا اس پی ......عکسشون هم ببینین
خلاصه من که کاملا گیج شدم باور کن اگه راهی بود و حوصلش هم بود کل بستر رو عوض میکردم و یه بستر دیگه میریختم جای اون ولی بخاطر تانک جدید که می خوام در آینده راه اندازی کنم باید با همین بسازم
حالا فعلا کود دهی کشاورزی رو قطع کردم ببینم چی میشه
در مورد moss wall هم باید بگم که اول داخل توری میزاریش و بعد دور تا دور توری رو محکم با نخ نا مرئی میبندی و بعد از اون برای اینکه خزه در داخل توری حرکت نکنه وقتی میخواهی سر جاش بزاری باز با همان نخ نامرئی از بالا به پایین توری رو بدوز
که خزه ها در جاشون محکم بشه لازم نیست حتما توری باشه که دیده نشه چون بعد از رشد خزه کلا مخفی میشه!
در مورد جواب اشکان جان هم باید بگم همینجوری که در تست نیترات و نیتریت من میبینید در حد استاندارد هستش دوست من
با تشکر از همه دوستان
حتما در ادامه از روند این مشکل در جریانتون میارم که تجربهای بشه برای دوستان