در این بخش به عمده ترین روش فیلتراسیون اب تانک از طریق گذر اب تانک از سامپ میپردازیم و تجهیزات و مواد لازم برای استفاده در سامپ موثر را بحث و معرفی میکنیم.
در این بخش به عمده ترین روش فیلتراسیون اب تانک از طریق گذر اب تانک از سامپ میپردازیم و تجهیزات و مواد لازم برای استفاده در سامپ موثر را بحث و معرفی میکنیم.
یا علی!!! چقدر گرد و خاک داره این بخش!!!!
سلام. یعد از گرد و خاک تکونی. میشه دوستان بفرمایند برای تانک های آماده ماهیران(125 لیتری) سیستم تصفیه موجود برای نگهداری ریف و ماهی جوابگو هست یا نه؟
در کل میشه بفرمایین واسه تانک 125 لیتری ریف دار برای سامپش چیا لازمه؟؟؟
این تانکو به چند دلیل میخوام بگیرم: 1) کسب تجربه آب شور داری! 2) نقل مکان بعد از شش ماه به خونه خودم 3) استفاده از این تانک بعنوان قرنطینه و درمان بعد از خرید تانک اصلی!
سلام پارسا جان
قبل از هر اقدامي بهتره صبر كني و وارد خونه خودت بشي بعد به حال فرصت بهترين و حرفه اي ترين آب شور رو جمع كن.
من توي هفته قبل جابه جا شدم و شقايقي كه عاشقش بودم به دليل سهل انگاري مرد و همچنين كف تانك 250 ليتريم هم شكست كه تازه عوض كردمش و مجبور شدم دوباره نمك بگيرم و آب شور محيا كنم و همين الانشم حال دلقك هام خوب نيست.
تجربه من ميگه صبر كن تا بري سر خونه خودت بعد آكواريوم راه بنداز تا هم ضرر نكني و هم دلسرد نشي نسبت به اين كار.
راست گفتی اکواریوم جاش ثابت باشه وجابجانشه خیلی بهترهسلام پارسا جان
قبل از هر اقدامي بهتره صبر كني و وارد خونه خودت بشي بعد به حال فرصت بهترين و حرفه اي ترين آب شور رو جمع كن.
من توي هفته قبل جابه جا شدم و شقايقي كه عاشقش بودم به دليل سهل انگاري مرد و همچنين كف تانك 250 ليتريم هم شكست كه تازه عوض كردمش و مجبور شدم دوباره نمك بگيرم و آب شور محيا كنم و همين الانشم حال دلقك هام خوب نيست.
تجربه من ميگه صبر كن تا بري سر خونه خودت بعد آكواريوم راه بنداز تا هم ضرر نكني و هم دلسرد نشي نسبت به اين كار.
سلامسلام. یعد از گرد و خاک تکونی. میشه دوستان بفرمایند برای تانک های آماده ماهیران(125 لیتری) سیستم تصفیه موجود برای نگهداری ریف و ماهی جوابگو هست یا نه؟
در کل میشه بفرمایین واسه تانک 125 لیتری ریف دار برای سامپش چیا لازمه؟؟؟
این تانکو به چند دلیل میخوام بگیرم: 1) کسب تجربه آب شور داری! 2) نقل مکان بعد از شش ماه به خونه خودم 3) استفاده از این تانک بعنوان قرنطینه و درمان بعد از خرید تانک اصلی!
سامپ پشتش خوبه فقط شما باید به فکر یه روش بارایه کاهش نیترات باشید
داخل سامپ هم اسکیمر مدیا برایه باکتری ها پد یا همون ابر و واتر پمپ برایه برگش اب میزارن
1.برایه تجربه کسب کردن اکواریوم خوبی تهیه نکردی چون این جور تانکها نگهداریشون برایه مبتدیان مشکله
2. برایه انتقالش چون حجمی نداره راحت میتونی منتقلش کنی
3.برایه قرنطینه هم این تانک پول دور ریختنه
موفق باشید
سلام
من برای سامپ یک تانک 120*30*40 دارم لطفا من را برای ساخت کمک کنید تقسیم بندی فاصله از کف و....
معمولا حجم سامپ یک چهارم تانک اصلی
میسازن و تعداد خونه هاش بهتره فرد باشه
و خونه اخر که واتر پمپ هست بهتر اب به صورت
سر ریز واردش بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.