بحث و تبادل نظر در مورد نحوه ی ساخت و راه اندازی دنیتراتور و همینطور عملکرد آن در این بخش خواهد بود
بحث و تبادل نظر در مورد نحوه ی ساخت و راه اندازی دنیتراتور و همینطور عملکرد آن در این بخش خواهد بود
در کل محل رشد و زندگی باکتری های غیر هوازی هست
در این محل باکتری هایی رشد و نمو میکنند که به اکسیژن نیازی ندارند این باکتری ها نیترات آب که توسط دیگر باکتری ها ایجاد شده رو به مصرف خود میرسونند و به گاز نیتروژن که بوی خیلی بدی هم دارد تبدیل میکنند
فایل پیوست 933
معایب دستگاه :
1- احتیاج شدید به چک کردن آب روزانه داره (حداقل یکبار در روز)
بدلیل اینکه چون خروجی یک قطره در ثانیه هست و شیر مربوطه به انداره سر سوزن بازه دائماً مسدود میشه و خروجی قطع میشه که باید شیر رو باز تا عامل مسدود کننده رد بشه و دوباره تنظیم رو به حالت قبل برگردوند
2- بوی بد اون
3-برای حجم بالا قیمت بالائی دارند
4- کارائی این دستگاه نسبت به دیگر کاهنده های نیترات پائینتره
5- هزینه نگهداری بالا
هر 9 الی 12 ماه دنیبال ها باید تعویض بشن ، هر دنیبال قیمتی فراتر از 1000 تومان دارد ، و بصورت حرفه ای به ازای هر بیوبال یک دنیبال به شیوه یکی در میون جاسازی میشه ، یعنی حداکثر هم حساب کنیم بعد از یکسال حداقله حداقل 50 تومان خرج داره علاوه بر خرید دنیبال که برای راه اندازی مجدد نیاز به پودر مخصوصی داره که این پودرم قیمت بالائی داره
6- هر 9 تا 12 ماه دوباره باید نصب و راه اندازی گردد
حسنهاشم نمیدونم دوستان بگن
اقا مهدي يه سوال دارم.بوي بد كه كفتين ايا دائما از دنيتراتور مياد?جون مال من فقط اوايل راه اندازي فقط 3,4ساعت بو داد.و يه سوال ديكه اينكه ايا اب خروجي از دنيتراتور بايد نيتراتش صفر يا كمتر از اب تانك باشه?من شنيدم دنيتراتور نيترات رو ثابت نكه ميداره و كمش نميكنه
بوی بد که همیشگیه و اگه نده مشکل داره چون نیتروژن به طور مداوم در دنیتراتور وجود داره
نیتراتشش باید صفر باشه ولی چون خروجیش قطره ای هست همیشه مقداری نیترات تو اب اکواریوم وجود داره و طبیعیه
قیمتش چنده ؟؟ من یه نانو 94 لیتری دارم. نمیتونم رف یا ats بزارم.تنها راهم همینه.
لطفا راهنمایی کنید که به درد تانک من دینیتراتور میخوره یا نه
خیلی هم به نظر من هزینه داره
پودر می خواد و دنیبال و راه اندازی کننده ی دنیتراتور
تازه دنیتراتور اکوامدیک که خیلی کیفیت داره 300 تومان نوشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.