سلام دوستان
من مدت زیادیه که یک آکواریوم معمولی( با ابعاد طول 100 عرض 40 ارتفاع 60) همراه ماهیهای معمولی دارم، الان می خوام به یکی از آرزوهام یعنی یک تانک گیاهی باحال با ماهی دیسکس برسم. چندتا سوال دارم...
1- سامپ واسه آکواریوم گیاهی دیسکسی لازمه؟
2- من زیر آکواریومم جای زیای دارم، اگه بخوام یک سامپ برای آک بسازم، هیچ جا در مورد نحوه ارتباطش با آک مطلبی ندیدم، همه در مورد سامپ و مدیاهش حرف میزنن اما نمی گن چجوری به آکواریم متصل میشه. اگه ممکنه یک توضیح جامع بدین در مورد نحوه اتصالش، آب را از کجا بکشیم که به گیاهان و ریشه هاشون صدمه نزنه و بازدهی داشته باشه( از بالا یا کف آک)- مدیاهای مورد نیاز واسه تانک گیاهی دیسکسی چیه؟ نحوه جلوگیری از سر ریز آب و کلا اطلاعات لازمه!!!
3- بعد از ساخت سامپ می تونم تمام تجهیزات مثل هوادهی، بخاری، co2 و ... رو تو سامپ بزارم که منظره تانک طبیعی تر بشه و توش چیزی نباشه؟
4-چه طرحی رو برای سامپ پیشنهاد می دین، من یک آکواریوم کوچک به ابعاد طول 45، عرض 20، ارتفاع 30 دارم که می خوام تبدیل به سامپش کنم، چند خونه واسش در نظر بگیرم؟ (بعد از تکمیل اطلاعات در مورد تعداد سلولها طرح پیشنهادی رو میزارم تو سایت نظر بدین)
5- وقتی تو تنگ گیاهی، ماهی (مثلا یک گله 5-6 تایی دیسکس) هست باز هم به سیستم co2 نیازی هست؟
6- واسه نوردهی لازم از چه لامپهایی استفاده کنم؟ (جان من توضیح تخصصی ندین!!! بگین 4تا لامپ فلان + n تا لامپ فلان + ...)
7- هر نکته ای که فکر می کنید من برای رسیدن به یک آکواریوم گیاهی دیسکسی نیاز دارم!!!
مرسی مرسی مرسی! از همه اونایی که می خوان به من کمک کنن.