خدمت دوستان عزیزم سلام عرض میکنم :فایل پیوست 1664
میخواستم بدونم کسی در مورد مکمل تشویقی برای صحبت کردن طوطی ها و نحوه و مقدار مصرف اون و اینکه چه موقع بهتر استفاده بشه اطلاعی داره؟
خدمت دوستان عزیزم سلام عرض میکنم :فایل پیوست 1664
میخواستم بدونم کسی در مورد مکمل تشویقی برای صحبت کردن طوطی ها و نحوه و مقدار مصرف اون و اینکه چه موقع بهتر استفاده بشه اطلاعی داره؟
با سلام
دوست عزیز طبق دستور خودش ، تا رسیدن به بلوغ روزی 10-20 عدد
البته بنده توصیه میکنم هر روز بهش ندید ، هفته ای 2-3 روز کافیه...
مصرفش باعث تغییر رنگ مدفوع پرنده به قرمز میشه که کاملا طبیعیه
موفق باشید
سلام
اما من وقتی از این مکمل به طوطیم (طوطی خاکستری کنگو) میدم همشو خورد میکنه بنظر میرسه اصلا نمیخوره .بنظر شما باید چیکار کنم؟
با سلام
دوست عزیز همون خورد کردنشون باعث میشه که مزه کنن و به مزش عادت کنن و بخورنش، تقریبا 1 بستشون باید برای عادت کردن کاسکوتون مصرف کنید
موفق باشید
سلام كاسكو من بيشتر روزها ميخوابه بنظر شما مريض هست يا نه خيلي وقت نيست كه خرديم
دوست عزیز جای این سوال اینجا نیست
شما عنوان تاپیک رو نخوندید؟
مکمل تشویقی برای صحبت کردن طوطی چه ارتباطی به بیماری طوطی شما داره؟؟
اگر بیشتر طول روز رو چرت میزنه ناشنه بیماریه.در تاپیک کاسکو یا تاپیک مشاوره بیماری ها مطرح کنید
با تشکر
با سلام خدمت دوستان این مکمل فقط برای کاسکو هست یا برای شاه طوطی و طوطی سبز و عروس هم هست ممنون
همه طوطی سانان...کلا زیاد این تبلیغات رو باور نکنید همشون دروغه مگه میشه فرمول غذایی وجود داشته باشه که باعث صحبت کردن طوطی بشه !!!!!!!!!!!!!!!
شرمنده من اشتباه تايب كرده بودم كه مكمل تشويقي باز از شما معضرت ميخوام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.