سلام.بسیارممنون از راهنمایی شما.فرمایشتون بسیارمتین هست منتها بنده ازاول برای دومنظوراین تانک بزرگ روساختم وحالاهم میتونم کنارش یه تانک300 لیتربسازم اگه فعلا صلاح نیست که توتانک بزرگه سایزکنمممنونسلام در تائید فرمایشات استاد بابک باید به عرض برسونم که برای سایز کردن دیسکس اصلا نیازی به تانک با این ابعاد نیست پیشنهاد می کنم یه تانک کوچیکتر حدود 250 لیتر رو برای این تعداد دیسکس که فرمودید تهیه کنید و بیش از 20 عدد هم خریداری نکنید شما برای سایز کردن اصولی و صحیح باید به دقت میزان غذا خوردن و حرکات هر یک از ماهی ها رو در هر وعده غذایی به دقت زیر نظر بگیرد تا در صورت لزوم اقدام مقتضی رو انجام بدید
دوستان سالن دار عزیزی که تخصصی روی سایز دیسکس کارمیکنن و روزانه 2 بار 100 درصد سیفون دارن:
میشه بپرسم چند تا آکواریوم چند لیتری دارید و ماهیانه چقدر قبض آب و برق پرداخت میکنید؟
اساتید
با سلام من هر از گاهی 2-3 روز خونه نیستم یعنی هیشکی درین مواقع خونه نیست درین مواقع میشه 2-3 روز فیلتر به تعویق بیوفته؟از غذاهای خشک با دستگاه غذا ده اتوماتیک میشه استفاده کرد؟
با سلام
بنده یه آکواریوم ۱۵۰ لیتری دارم و می خوام دیسکس های کوچیک بگیرم و بزرگ کنم ، و با سیفون روزانه ۲ بار ۱۰۰ درصد مشکلی ندارم ، فقط نفهمیدم منظورتون دو تا مثلا برای ۱۵۰ لیتر در روز یعنی روزانه ۳۰۰ لیتر تعویض آب یا دو تا ۷۵ لیتر که با هم بشن ۱۵۰ لیتر ؟؟؟
با تشکر فراوان از دوستان .
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.