سلام خسته نباشیدببخشیدمن به تازگی بابام یه بلبا برام اورده نمیدونم چنسالشه وجنسیتش چیه فقط وقتی اوردش پنجه های پاش چنتاش کنده شده بودمریضه چجوردرمانش کنن ب دامپزشکم دسترسی ندارم لطفاراهنماییم کنید
سلام خسته نباشیدببخشیدمن به تازگی بابام یه بلبا برام اورده نمیدونم چنسالشه وجنسیتش چیه فقط وقتی اوردش پنجه های پاش چنتاش کنده شده بودمریضه چجوردرمانش کنن ب دامپزشکم دسترسی ندارم لطفاراهنماییم کنید
سلام طاعات و عبادات قبول حق
والا من یه بلبل سه هفته ای دارم نمیدونم چطوری پاش مشکل دیده و نمیتونه با اون ماش راه بره و وزن و میزاره روی اون پاش لطفا بهم بگید چیکار کنم که پاش خوب شه خیلی برام مهمه یه راهکاری بدید که نخواد برم دکتر براش ممنونم
اگه پنجه هاش قطعه به نظرم نشه براش کاری کرد غذای جوجه خیس کن و بهش بده
والا من یه بلبل سه هفته ای دارم نمیدونم چطوری پاش مشکل دیده و نمیتونه با اون ماش راه بره و وزن و میزاره روی اون پاش لطفا بهم بگید چیکار کنم که پاش خوب شه خیلی برام مهمه یه راهکاری بدید که نخواد برم دکتر براش ممنونم
سلام ببخشید من دوهفته ای است بلبل خرما خریدم بلبل خرمای من کوچولو بود الان بزرگش کردم تازه پرواز میکنه الان متوجه شدم پای سمت چپش اینگارن فلج شده ممنون میشم راهنماییم کنید .غذاشم انجیر کوهی بوده با گوجه فرنگی
لطفا پاسخ سوال من رو بدید خواهش میکنم؟؟
اول باید علت این مشکل رو پیدا کرد و بعد اگر نیاز به درمان داشت درمان کرد . بهتره به یک دامپزشکی پرنده را ببرید تا معاینه و درمان کنند .
سلام
فلجی و بی حسی پای در بلبل ها نوعی بیماری شایع هستش که اصلی ترین دلیلش تغذیه پرنده است . معمولا بلبل در طبیعت از حشرات زنده تغذیه میکنه و بعد از میوه جات و دیگر خوراکی را تغذیه با انجیر کوهی و گوجه فرنگی اصلا تغذیه مناسب و کاملی نیست اگر امکانش رو دارید از غذاهای شرکتی که تهیه شده از [حشراتی مثل ملخ و کرم خاکی های پرورشی و خشک شده است ] استفاده کنید تا مواد غذایی مورد نیاز پرنده رو تامین کنید .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام، خسته نباشید،
من دیروز یک بلبل خرما روی زمین پیدا کردم که بای و پای سمت راستش به شدت اسیب دیدن
تقریبا 2ماهه به نظر میرسه
پنجه ی پاش شکسته به نظر میاد سعی میکنه ازش استفاده نکنه ولی خیلی شیطونه و میترسم بدتر شه مثلا یهو میپره
برای پنجه ی پاش خیلی ناراحتم
اگه میدونید چیکار میشه کرد لطفا بهم زودتر خبر بدین
حتما ببریدش دکتر.احتمالا بیماری قارچی داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.