سلام دوستان اگه کسی برای مرغاش مشکل کانیبالیسم خفیف(پر کردن)مواجه شده درمیون بزاره و درمانشم بگه ممنون
سلام دوستان ی روش(شیمایی.یا طبیعی)برای از بین بردنشپش مرغ بهم بگین ممنون
سلام وقتتون بخیر
سه جوجه یه روزه رو بزرگ کردم یک سال نیم که شدن یکی از مرغها مدتی اسهال زرد گرفت و بی اشتها شد و بعد از یه مدت فقط اب خالی دفع میکرد و فقط ای میخورد و دوستی گفت تتراسایکلین بده بهش ...دادم بهش و صبح کف سفید بالا اورده بود و مرد ....🥺
دو تا مرغ باقی مانده اصلا لب به گندم نمیزنن برنج خام رو بیشتر از هر چیز دوست دارن و مدام تو باغچه برگ درخت انگور و سبزی و برگ درخت میخورن پیاز و سیر هم دوست دارند ...دان مخصوص هم میدم که نمیدونم اسمش چی دقیق ...مرغ ها تخم میزارن ولی نسبت به دو ماه پیش کم خوراک تر و کم نوش تر شدن و اب هم کم میخورن و مدفوع خواری میکنن ...
در اسهالی یکیشون دو بار خطوط نارنجی دیدم که دکتر نشون دادم گفت شاید خون باشه و کوکسیدیوز گرفته باشن .... مرغ ها سرحالن ولی پراشون شپش زده و پوسیدگی و شکستگی در شاه پراشون دارن و ریزش پر در قسمت گردن و بی اشتهان ولی تخم هم میزارن و زرنگن .... من چند بار دکتر بردم متاسفانه دکتر شهر ما هیچی سر در نمیاره و هر بار طیق گفتهشون عمل کردم مشکل پردنده ها بیشتر شده ممنون میشم اگر تجربه دارید کمک کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.