سلام وقت بخیر
آقا یه خرگوش دارم چند روزی نمیتونه راه بره اما پاهاش حس داره و وقتی دست میزنی عکس العمل نشون میده گاها که مقداری فشار میاری پاشو محکم میکشه
میخواستم بدونم دلیل راه نرفتنش چیه و چجوری درمان میشه؟
سلام وقت بخیر
آقا یه خرگوش دارم چند روزی نمیتونه راه بره اما پاهاش حس داره و وقتی دست میزنی عکس العمل نشون میده گاها که مقداری فشار میاری پاشو محکم میکشه
میخواستم بدونم دلیل راه نرفتنش چیه و چجوری درمان میشه؟
دوست عزیز خرگوشتون رو ببرید دامپزشکی....اینجا سوال میکنید کسی نمیتونه کمکی بکنه... احتمال داره از جایی افتاده یا تو بغلتون بوده اسیب دیده... حتما ببرید دامپزشکی
انجمن حمایت از گربه های بی سرپرست ایران - www.kitten.ir
سلام دوست عزیز من یک خرگوش تقریبا سه ماهه دارم که دوروزه موهاش میریزه
میشه بهم بگید چه مشکلی داره؟
سلام دوستان من یه خرگوش سه ماهه دارم که الان غذاش تموم شده تا فردا صبح هیچی نداره بخوره چیکار کنم چی بدم بهش تا صبح گشنه نمونه بچم سبزیجات خشک شده مثل جعفری و اویشن و نهنا میتونم بدم بهش؟ یدنجه خریدم چند وقت پیش اونو نمیخوره امروز ریختم جلوش لب نزد با اینکه گشنه بود رفت جیش کرد توش نخوردش چیکار کنم تا صبح گشنه نمونه؟؟؟
سلام خسته نباشید .
راستش نیخواستم ببینم برای شهر تبریز یه دامپزشک اگزوتیک میتونید معرفی کنید؟
میخواستم خرگوشام رو ببرم برای چک آپ و ..
توی گوگل سرچ کنید.
این تاپیک رو هم نگاه کنید چند تا معرفی شده :
كلينيكهاي دامپزشكي حمايتي و غير حمايتي
با توجه با جسته ی کوچکی که دارن سنشون خیلی کمه و باید شیر خشکه بچه گربه بخورن
سلام خرگوشم 3 هفته خیلی علاقه به جویدن داره هرجا میزارمش شروع بهو بعد جویدن میکنه
توی قفسش هم خیلی بپر بپر میکنه و همش دوست داره در بیاد
سلام من حدود دو سه هفته ای هست که این خرگوش را خریدم میخواستم بدونم میدونید نژادش چی هست؟ و حدود چند هفته سن داره؟
سلام روز بخیر
من 1 خرگوش خریدم که 3 تا بچه به دنیا آورد .دوتا نر و یک ماده .
دیروز یکی دوستان یک خرگوش نر بهمون داد که از نژاد لوپ هست .
خرگوش ماده من میخواد با آون خرگوش جفت گیری کنه ولی خرگوش نر نمیزاره و میره پشتش رو میکنه به دیوار. باهم دوست شدن و همو لیس میزنن ولی نر اجازه جفت گیری نمیده و فرار میکنه . میخواستم بدونم که امکان داره خرگوش نر عقیم شده باشه و بخاطر همین هست که اجازه نمیده که خرگوش ماده باهاش جفت گیری کنه ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.