سلام خسته نباشید من یک جفت قناری دارم که سه تا تخم گذاشتن ولی ماده روی تخم ها نخوابید میخواستم بدونم تخم هارو بردارم دوباره کی تخم میزارن
سلام خسته نباشید من یک جفت قناری دارم که سه تا تخم گذاشتن ولی ماده روی تخم ها نخوابید میخواستم بدونم تخم هارو بردارم دوباره کی تخم میزارن
سلام دوستان من دو هفته پیش ی قناری خریدم ولی وقتی اومدم خونه دیدم انگار سه تا از انگشتهای پاش رشد نکرده یا شایدم قطع شده ولی مشکلی برای راه رفتن و ایستادن نداره .میخواستم بدونم برای جفتکردن خوبه یا ن???
سلام دوست عزیز
اگر این مشکل مادرزادی باشه احتمال داره رو جوجشم تاثیر بذاره
ولی اگر قطع عضو باشه روی جوجه هیچ تاثیری نداره و برای تکثیر موردی نداره
من یه جفت موزاییکی دارم تو هر سری یه جوجه میداد که پاش مشکل داشت امسال نرو مادرو جدا کردم جوجه هایی که از طرف نر تکثیر شده بدون مشکله ولی جوجه هایی که از ماده با یه نر دیگه تکثیر شده باز همون مشکلو دارن این یعنی اینکه ماده این مشکلو مادرزادی داشته
مهیار طاهری.تکثیر کننده ماهی دیسکس
تکثیر کننده نژاد روتوایلر
مدیریت مجموعه آکوامارکت
Mahyar Taheri
0919-2143847
سلام ببخشید این مشکلات ژنتیکی والدین ممکنه فقط روی همون عضو ناقص اثر بزاره یا روی عضوای دیگه هم تأثیر میزاره??سلام دوست عزیز
اگر این مشکل مادرزادی باشه احتمال داره رو جوجشم تاثیر بذاره
ولی اگر قطع عضو باشه روی جوجه هیچ تاثیری نداره و برای تکثیر موردی نداره
من یه جفت موزاییکی دارم تو هر سری یه جوجه میداد که پاش مشکل داشت امسال نرو مادرو جدا کردم جوجه هایی که از طرف نر تکثیر شده بدون مشکله ولی جوجه هایی که از ماده با یه نر دیگه تکثیر شده باز همون مشکلو دارن این یعنی اینکه ماده این مشکلو مادرزادی داشته
سلام خسته نباشید قناری من نوکشو میکشه به میله چوبیش در حدی که کم کم داره زخم میشه ممنون میشم بگید مشکل کجاست
یکی دیگه از قناری هامم اینکارو میکرد تا اینکه الان دور نوکش زخم و چشماش بسته شده
سلام خسته نباشید قناری من نوکشو میکشه به میله چوبیش در حدی که کم کم داره زخم میشه ممنون میشم بگید مشکل کجاست
یکی دیگه از قناری هامم اینکارو میکرد تا اینکه الان دور نوکش زخم و چشماش بسته شده
سلام دوست عزیز یکمی اطلاع بیشتر بدین از وضعیت قفس نظافت تغذیه من تاحالا توی پرنده هام مشاهده نکردم ولی ممکنه شپش باشه
موفق باشید
سلام خسته نباشید من یه جوجه قناری نر دارم هنوز وقت تولک رفتنش نشده اما نمیدونم چرا دمش نیست امروز قفسشو تمیز کردم دمش نبود میتونم بپرسم چرا و این اتفق چگونه میوفته چون الان قناریم دم نداره ممنون
سلام
اینکه پرهای دم قناری نیست نشانه تو لک رفتن قناری نیست و در زمان تو لکی پرنده تک تک پر ریزی میکنه نه یکباره، اگر تمام پره های دم کنده شده قطعا اتفاقی نمیتونه باشه و احتمالا حیوان خونگی یا غیر خونگی دیگری این کارو کرده یا اینکه شخصی این کارو کرده .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.