این تخم ارتمیا رو از کخا بخریم؟
میگو خوراکی که تو سوپر مارکت ها میفروشن رو میشه داد به ماهی ها؟
چطوری ؟
یه جا خوندم که با سیر مخلوطش بکنیم بهتره
این تخم ارتمیا رو از کخا بخریم؟
میگو خوراکی که تو سوپر مارکت ها میفروشن رو میشه داد به ماهی ها؟
چطوری ؟
یه جا خوندم که با سیر مخلوطش بکنیم بهتره
من یه عصاره سیر 60 میلی گرمی continuum خریدم به مبلغ 140 تومن
ایا به جای این میشه همراه غذا های دیگه از سیر معمولی استفاده کرد؟
تخم آرتیما که آکواریوم فروشی ها همه دارن مارکای مختلف مث آزو و سرا و... میتونین تهیه کنین بعدن هچ کنین.
بله میگو هم میتونین بدین اما زیاد ندین چون فسفات و نیترات رو به شدت بالا میبره
این عصاره سیر مخصوص ماهی ها فراوری شده برای سیستم فیزیولوژیکی اندامشون بهتره که از سیر معمولی مستقیم استفاده نکنین
دوستان برای غذا خور کردن پادر بلو و فالکولا چکار کنم؟خیلی سر حال و بازی گوشن ، خیلی نوک میزنن به سنگها اما غذا نمیخورن.فالکولا انگار خیلی گشنشه میره سراغ شقایق سنگ.میگو معمولی( نه بسته بندی) خریدم با عصاره سیر و مولتی ویتامین میکس کردم اما علاقه نشون نمیدن.
به نظرتون برم سراغ کرم خونی و آرتیمای زنده؟
ممنون.پادر بلو به جلبک روی خوش نشون داد و خورد.
اما این فالکولا غذای مورد علاقش شقایق شده متاسفانه.
پرکولا هم جیزی نمیخوره هنوز.
دوستان من تجربه ای داشتم در رابطه با غذاخور کردن مار ریبون گفتم بد نیست اینجا بنویسم شاید بدرد خورد. واسه غذاخور کردن مار ریبون مراحل زیر رو انجام دادم این رو بر روی یک مار مشکی(نابالغ) و یه مار آبی(بالغ) تست کردم و جواب گرفتم.
1. حتما قبل از ورود مار به تانک لانه مناسبی واسش تهیه کنید این لانه میتونه با استفاده از لوله کشی زیر لایوراکها باشه یا میتونه توسط یه گابی خال نارنجی ایجاد شده باشه که من خودم از گابی استفاده کردم. دقت کنید که مار ریبون حتما باید شکارش(غذاش) رو با خودش ببره داخل لانه اش و بعد شروع به خوردن کنه پس تا لانه مناسب نداشته باشه احتمال غذا خور کردنش پایینه. مار وقتی لانه مناسبی داشته باشه خیلی خیلی کم از لانه بیرون میاد و شنا میکنه و اکثر اوقات فقط سر و قسمتی از تنه اش بیرونه پس اگه مار شما در طول شبانه روز خیلی در تانک شنا میکنه میتونه نشونه این باشه که لانه مناسبی رو پیدا نکرده
2. حتما حتما مقداری فیله ماهی جنوب رو به اندازه یک بند و نیم طول و ضخامت کم ببرید ( مار زیاد به میگو خام علاقه نداره)
3. از عصاره سیر برایتول واسه بودار کردن فیله ماهی استفاده کنید
4. حتما حتما از گیره های مخصوص غذادهی به شقایق جهت غذا دادن به مار استفاده کنید(ظاهر این گیره ها مثل یه مار دیگه میمونه و مارهای ریبون معمولا دوست دارن غذا رو از دهن یه مار دیگه کش برن)
سعی میکنم یه فیلم یا عکس از نحوه غذادهی واستون تهیه کنم
منم یک دلقک ماهی دارم هر کاری میکنم غذا نمیخوره لطفن اگر میشه کمکم کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)