سلام،من یه جوجه مینا 3ماه دارم که روزنامه کف قفسو بانوکش پاره میکنه یا میره زیرش میخواستم بدونم علتش چیه.مرسی از راهنماییاتون
سلام،من یه جوجه مینا 3ماه دارم که روزنامه کف قفسو بانوکش پاره میکنه یا میره زیرش میخواستم بدونم علتش چیه.مرسی از راهنماییاتون
سلام ، نكته اول اينكه از روزنامه بعنوان كفپوش قفس استفاده نكنيد . مواد نفتي داره و باعث مسموميتش ميشه . كاغذ سفيد بزاريد.
طبيعت پرندگانه كه كاغذ بجون ، هدفشون هم يا بازيه و شيطنت يا دوست ندارن كف قفس كاغذ بزاريد و با از آن بعنوان سرپناه استفاده ميكنن. البته ميناهايي كه در سن حساس هستن (٣-٦ ماه) اغلب براي قدرت نمائي تلاش در تخريب وسايل دارن . براي ميناتون زمان بيشتري بزاريد كه نيازهاي عاطفيش تامين بشه .
هروز توخونه ازاده باهاش بازی میکنیم،جدیدا یاد گرفته یه تیکه از روزنامه رو میندازه توی جا ابیش،برای نیاز عاطفیش میشه راهکار بدید بهم،ممنون
اجازه نديد روزنامه رو توي اب خيس كنه . دليلشو خدمتتون گفتم . به نظرتون براي محبت كردن چه راههايي هست؟ همينكه بيشتر در كنارش باشيد ، بازي كنيد ، استعدادشو در پيدا كردن أشياء به كار بگيريد ( چون ميناها علاقه زيادي به جست و جو دارن ) . مثلا وسايل بازيشو يا غذايي كه مورد علاقشه جايي پنهان كنيد و كمك كنيد تا با تكيه بر هوش ، ديده ها و تصورات ذهنيش ، اون وسيله رو پيدا كنه ، كمك زيادي در برقراري ارتباط و رفع تنهاييشه. اموزش كلاميو از درماهگي ميبايست شروع ميكرديد .
به تعداد هر انساني ، راهها و خلاقيت وجود داره . فكر كنيد ، يادداشت بردادي كنيد و با برنامه ريزي به كار بگيريد .
با سلام چطور مینا رو اهلی کنیم چطور تشخیص بدیم چند ساله هست و همچنین جنسیتش رو.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.