الان كه ديگه ارتميا حداقل تو تهران راحت پيدا ميشه.
الان كه ديگه ارتميا حداقل تو تهران راحت پيدا ميشه.
سلام باید بگم که بعد از چند ماه دوباره با اسم جدید مجبور شدم که وارد سایت بشم
ولی باید بگم کخ هیلی گیرو بند داره ورود به سیستم
در مورد تکثیر مصنوعی میتونم کمک کنم
آخه خودم انجام میدم.
ولی خواهشن سوالاتی بپرسین که به عقل جور بیاد.
در مورد آرتمیا هم میتونم تا چند وقت دیگه اگر کسی خواست واسش ارسال کنم( قصدم تجارت نیست)اگر خدا خواست و به نقطۀ ایده آل رسیدم تکثیر ارتمیا برای بچه های سایتو انجام میدم
در انداز] های مورد نیاز برای تکثیر مصنوعی.تا سایز های مولد
سلامجلبک رو می تونید از آکواریوم فروشی های آب شور تهیه کنید . حالا من یه مدتیه یه کار جدیدی رو دارم انجام می دم و فعلا جواب خوبی گرفتم . استفاده از یک داروی انسانی به نام آلگومیت در تانک مولد ها که به نظرم روی روحیه و تحرک اونها بسیار تاثیر داشته مقداری گرون و کمیاب هست ولی خوب نتیجه فعلا جالبه ....
این دارو چی هست؟ قرص، شربت یا...؟
چگونگی مصرف؟
جناب رضایی میشه در مورد نتایج دارو روی مولدها، تخمها و لاروها به صورت جزیی تر توضیح دهید؟
سپاس.
سلام . یه نوع قرص هست . فعلا به نظر خوب و اثر بخش بوده . چون محصول گیاهی هست مقدارش زیاد مهم نیست . من هر قرص رو به 100 گرم از مخلوط می زنم . البته زیاد هم به مقدارش دقت نکردم .
سلام
اگه زرده تخم مرغ رو با دست تو آب حل کنیم چی میشه؟اگه زیاد هم باشه که چون پشتش سیفون داریم مشکلی پیش میاد؟
از دوستان کسی که از این روش استفاده کرده نتیجش چطور بوده ؟چیزی از لاروها باقی موند ؟از اقای رضایی هم خواهش میکنن چون تجربه این کار رو دارن یه جمع بندی از این بحث اگه میشه قرار بدن
سپاس
سلام دوستان ببخشید من اخیرا دیسکس هام دارن تخم ریزی میکنن و تجربه اولم هستش ولی تخم ها بعد دو روز سفید میشن البته متیلن بلو هم استفاده میکنم میشه کمی راهنمایی کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.