سلام دوستان. من تازه شروع به پرورش گوپی تو استخرای دست ساز کردم. چون تجربه کاری ندارم. تا حالا حداقل روزی دوتا از گوپی هام مردن. فقط هم ورم شکم میارن. هر کاری میکنم بازم یکی دیگه در روز میمیره. تا حالا ۲۰۰ از بین رفته. چکار کنم؟
سلام دوستان. من تازه شروع به پرورش گوپی تو استخرای دست ساز کردم. چون تجربه کاری ندارم. تا حالا حداقل روزی دوتا از گوپی هام مردن. فقط هم ورم شکم میارن. هر کاری میکنم بازم یکی دیگه در روز میمیره. تا حالا ۲۰۰ از بین رفته. چکار کنم؟
حجم آب چقدره؟ دمای آب چنده؟ فیلتراسیون چیه؟ اطلاعی از میزان آمونیاک و نیتریت دارید؟
بیخشید منم یه سوال داشتم من یه استخر دست ساز با فوم دیواری و سیمان ساختم طول دو متر عرض یک متر ارتفاع ۷۰ سانت بنا به پیشنهاد چسب فروش و خیلیا از مایع عایق نانو استفاده کردم حتی ۳ برابر اندازه توصیه شده نشت کرد دوسه بارم پودرشو با سیمان مخلوط و بصورت رنگ با قلمو از داخل و خارج درز گیری کردم با توجه به اینکه این استخر تو پاسیو هست و به طبقه پائین راه داره نشتی مستقیم میره طبقه پائین بنظرتون من با چی عایقش کنم خودم که خسته شدم در ضمن هنوز بیست سانت آب توش نریختم فکر کنم کامل پرکنم طبقه پائین سیل بیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.