سلام ، تشکر از راهنمایی ، سه ماه هست که ستاپ شده البته قبلا هم با همین شرایط بوده ، جریان آب خوبه و با پنس هم جمع می کنم دنبال راه چاره بودم ، یکی از دوستان گفتن تایم نور رو کم کنم که دارم تست می کنم ، بازم متشکرم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید .
سلام ، تشکر از راهنمایی ، سه ماه هست که ستاپ شده البته قبلا هم با همین شرایط بوده ، جریان آب خوبه و با پنس هم جمع می کنم دنبال راه چاره بودم ، یکی از دوستان گفتن تایم نور رو کم کنم که دارم تست می کنم ، بازم متشکرم از اینکه وقت گذاشتید و پاسخ دادید .
سلام
تانکم رو ۳ روزه راه اندازی کردم و امروز دیدم روی یه بخش هایی از چوب یه چیزایی شبیه پشم یا پنبه به رنگ خاکستری در اومده!
مشابه جلبک هایی که تو تاپیک های راهنما بود نیست. چیه؟ قارچه؟
سلام
با طی شدن سیکل آب آکواریوم اون جلبک ها از بین خواهند رفت ولی برای اطمینان از [کتِ اُتو یا سیامی] در تانک نگهداری کنید .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
این جلبک [دیاتوم] هستش که در اوایل راه اندازی هر تانکی بخاطر فسفات و نیترات ایجاد میشه و با طی شدن سیکل آب آکواریوم از بین خواهد رفت باز هم عرض میکنم از جلبک خوارهای [سیامی و کت اُتو] استفاده کنید .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.