سلام و عرض ادب مجددسلام
در این مورد بارها توضیح داده شده.
فقط سالم بودن ماهیها دلیل کافی برای سازگاری آنها نیست.
نوع تغذیه ، سرعت تغذیه و رشد ، بیماریهای خاص هر گونه ، دما و شرایط متفاوت نگهداری از دلایل دیگر این عدم سازگاری میباشد.
نگهداری انواع تترا با وجود اینکه دمای آب دیسکس برای آنها مناسب نیست مشکلی ایجاد نخواهد کرد ولی بهتره انواع زنده زاها و انجل به همان دلایلی که عرض کردم در کنار دیسکس نگهداری نشوند.
بله درست ميفرماييد فقط ديسكسها وقتي غذا ميخورند مقدار زيادي از غذا ريزرير شده و وارد اب ميشه كه انجل ها ازون غذا هم نميگذرند و به جورايي كمك ميكنند به سلامت آب
عكسي توي همين تاپيك هست براي سازگاري انواع ماهي ها، به نظرتون اشتباه ؟
بازم ممنونم
سلام:
جناب تیموری یک سری مطالب هست که توی کتابها و منبع های معتبر هم وجود داره که نمونه اش رو هم من از کتاب تروفی دیسکس گذاشته بودم(در مورد ماهیان سازگار با دیسکس) ولی وقتی نگهداری ماهیان رو با دیسکس طی سالها تجربه میکنید متوجه خواهید شد که بهتر است با دیسکس ماهی دیگری نگهداری نشود جز مثلا کوریدوراس و بعضی از انواع کت فیش ها که البته در مورد هر نوع کت فیش هم باید مراقبتهای لازم به عمل آورید
کدام کت فیش ها با دیسکس سازگار اند ؟
دیسکس رو ابتدا بهتره به صورت تخخصصی و تک گونه نگهداری کنید اما باز هم ماهی هایی همچون پوزه خرگوشی - رنگین کمان - رازبورا - زبرا - گورامی دارف - تترانئون - تترارامینوز - ردلاین و کوریدوارس با دیسکس سازگار هستند و می توان نگهداری نمود.
ساخت سايت
سلام به همه دوستان عزیز من میخوام یه تانک دیسکس راه اندازی کنم برای فیلترش میخوام از قیلتر هنگان استفاده کنم و میخوام همراه دیسکس ها رمبو استرالیایی رمبو رد رمبو رد شانیز رمبو کلبس رد لاین تترا نئون نگهداری کنم میخواستم بدونم که این ماهی ها با دیسکس مشکلی نداره باشن
نژاد دیسکس هایی که میخوام بگیرم باتر فلای. برلیانت بلو .بلو دایموند و چکربورد هستش بنظرتون این دیسکس ها از نظر نژاد خوب هستن یا نه؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه هم که داشتم میخام کف تانک شن استفاده نکنم و فقط یه چوب ابنوس بزارم اشکال که نداره شن نباشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.