سلام. من چند روز پیش توی حیاط خونه یه جوجه بلبل خرما پیدا کردم و ازش نگه داری میکنم. دانه پارس همراه با کمی آرد نخودچی و آب قاطی میکردم و بهش می دادم. خیلی خوب ازش میخورد و از لحاظ مدفوع یا پرواز هم هیچ مشکلی نداشت. توی قفس نگه میداشتمش یه چوب هم گذاشته بودم که خیلی راحت روی چوب مینشست و به نوعی عاشق روی چوب نشستن هم بود. بیرون هم میاوردمش و روی دست مینشست خیلی هم شیطون بود. تا اینکه حدودا چهار روز پیش از خواب که بلند شدم دیدم کف قفس حالت نصفه جون افتاده. نه غذا میخورد نه مدفوع میکرد. مخرج اش هم متورم شده بود که من کمی روغن زیتون زدم( البته هنوز اونجوریه) و غذاش هم دیگه آردنخودچی نزدم و سرلاک مخصوص پرنده براش گرفتم که خوشش اومد و مدفوع اش هم درست شد. اما دیگه نمیتونه روی پاهاش وایسه یا پرواز کنه. خیلی هم تلاش برای ایستادن و پرواز میکنه اما نمیتونه تعادل داشته باشه. بال هاش رو باز میکنه تکون میده ولی موفق نمیشه. مطمئنم که جایی ضربه نخورده وقتی بیرون بوده چون خیلی حواسم بهش بود. توی قفس هم آروم بود معمولا. پاهاش هم نشونه ای از متورم بودن یا چیزی نداره. و اینکه تا قبل از این اتفاق صدا میکرد اما دیگه صدایی از خودش در نمیاره مگه اینکه خیلی گرسنش باشه خیلی کم صدا میکنه بعدش ساکت میشه. نمیدونم مشکل از چیه. عکس هم گذاشتم از مدفوعش و خودش امیدوارم به تشخیص بیشتر کمک کنه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
https://ibb.co/e0hJOd