سلام دوستان من 1 ماهه کاسکو گرفتم و به این که میگن کاسکو بیرونه قفس زود اهلی میشه واقعا ایمان اوردم ..
چند تا مورد میگم لطف کنین کمک کنین ...
1- طوطیم وقتی بیرونه قفسه خیلی ارومه یعنی میرم نزدیکش زیاد تکون نمیخوره غذا میگیرم میاد میگیره ولی بعد 2 هفته هم که شده نمیزاره دستم بزنم به بدنش .. یعنی چند بار بزور سعی کردم به پاهاش دست بزنم و زدم بعدش هم بهش جایزه دادم
ولی اینجوری بگم که کاملا میترسه از این قضیه ...
غذا میزارم رو دستم میاد بر میداره و ""البته با اصرار من ..."" (منظورم اینه که غذا رو میزارم پشت دستم نه موقعی که دو انگشتی میگیرم) به نظرتون اول بیارم رو دستم یا اول سرشو بخارونم که ((هیچ کودومشو بلد نیستم لطف کنین بگین . میدونم تو فروم هست ولی واقعا به دردم نخورد ))
2- قفس طوطیم زنگ زده یه قفس 60 تومنی داره که نو هست ولی یه زنگایی بیرون قفس دیدم .. عوض کنم یا بدم بیرون رنگ بزنن اگه میگین رنگ بزنم لطف کنین بگین دقیقا به رنگ کار چی بگم ... ایا این زنگ خیلی سریع میتونه بکشه طوطیمو ؟ یا زیاد عجله نکنم براش
3- ببینین الان قشنگ دستمو میگیرم میاد غذا میگیره ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم این رابطه قوی تر بشه .. دستمو که میبرم نزدیکش گاز نمیگیره حتی موقعی که اصرار میکنم... فقط وقتی دیگه واقعا عصبانی بشه گازایی میگیره در حد لمس کردن ... ولی دیشب یه گازی گرفت که فک کنم یکم دیگه فشار میداد خون میومد از دستم ..
راستی کاسکوم 1 و خورده ای سالشه ..
""ببخشید طولانی شد ... خیلی ممنونم که خوندین""