البته بیشتر علاقه به پرورش عروس هلندی دارم.اما میترسم فروش نره .ایا به نظر شما دوازده هزارتا عروس هلندی درسال فروش میره؟و با چ قیمتی هر عروس هلندی را فروشندگان پرنده یا صادر کنندگان از پرورش دهندگان میخرند؟
البته بیشتر علاقه به پرورش عروس هلندی دارم.اما میترسم فروش نره .ایا به نظر شما دوازده هزارتا عروس هلندی درسال فروش میره؟و با چ قیمتی هر عروس هلندی را فروشندگان پرنده یا صادر کنندگان از پرورش دهندگان میخرند؟
سلام
در مورد پرورش ماهی اطلاعی ندارم
در مورد پرورش مرغ عشق و فنج معمولی درامدی انچنان نداره
الان مغازه دارها از شما بخوان بخرن جفتی زیر 10000 تومن
اگر بعنوان شغل دوم میخوای باشه که هم تفریح و درامدی ناچیز میشه حساب کرد . البته باید بصورت تخصصی کار شود روی پرندهای نایاب و کم بصورت حرفه ای در اینده میتونه درامد خوبی داشته داشته باشه ، بهتر به چند مغازه بزرگ پرنده فروشی سر بزنید تا حدودی نوع بازار و درخواست بدست تون بیاد
با سلام خدمت دوستان عزیز.
قبل از ابنکه سوالمو مطرح کنم از مشاوره هاییکه دوستان دادن استفاده فراوان بردم . کل 12 صفحه رو خوندم فقظ دلیلی که باعث میشه دوباره سوال مطرح کنم اینه که تاریخ نشون داده نشده و متاسفانه معلوم نمیکنه گفتگوها مال چه سالیه.
آیا در حال حاضر فارغ از بحث ریالی و میزان سوددهی با این تعداد تولیدکنندگان فنچ در کشور اگر کسی بخواد وارد کار تکثیر بشه محصولش مجال فروش پیدا میکنه یاخیر؟
ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن.
موفق و پیروز باشید.
سلام ,من میخوام مرغ عشق بخرم کسی هست که با قیمت مناسب سی جفت مرغ عشق سالم بهم بده
باعرض سلام خدمت جناب اسکندری وسایر دوستان.
چندوقت قبل دویست جفت فنچ زبرا تهیه کردم و بصورت گله ای ریختم.بعد از مدت کوتاهی متوجه شدم که فنچام ورم روده گرفتن.و خیلی اشکالات دیگرو هم متوجه شدم.فنچام همرو رد کردم و اتاقی که براشون تهیه کردمو قشنگ شستم و ضدعفونی کردم.اینبار اتاقو قفس بندی کردم.
وهرروز کاغذ زیر قفسو تعویض میکنم که کثیف نباشه.
میشه شما راهنماییم کنید و یه تغذیه کامل بهم بدین؟
که اگر مثلا تخم برغ بدم چه اندازه به هرجفت بدم و روی تخم مرغ چیزی هم مثل آرد سوخاری بپاشم یا نه.
سپاس گذارم
سلام من یه جف مرغ عشق خریدم که تخم تو شکمش بود الانم یه هفته گذشته اما نمیدونم چیکار کنم بره تو لونه اخه هر جارو خوندم میگن قبل تخم گذاری به داخل لونه میره لطفا کمکم کنید
سلام
سوال اول اینه که از کجا میدونید تخم تو شکمش بود؟
سوال دوم اینه که یا میدونید که فرض اینکه واقعا تخم داشتخ شکل میگرفته یا تخمی وجود داشته و پرنده آماده تخم گذاشتن بوده، جابجا کزدنش اشتباه محضه و باعث مشکلاتی مثل گیر کردن یا چرخیدن تخم میشه که ممکنه کشنده باشه؟ (معمولا هست!)
سلام ، برامدگي انتهاي شكم مشهوده ؟ پرنده بي قراره يا بيحاله و براي دفعش تلاش ميكنه ؟؟ اشتهاش كم شده ؟
چون از وجود تخم اطمينان نداريد ، أدرسي ميزارم تا از دست نرفته مراجعه كنيد .
تا فردا كه تشريف ببريد دكتر ، ظرف اب در حال جوشيدن كنار قفس ( با رعايت نكات ايمني ) قرار بديد كه هوا رو مرطوب كنه . خيلي كم محيط رو گرم كنيد ( مراقب باشيد دما بيش از اندازه بالا نره ) بارچه مرطوبي هم روي قفس بزاريد . اگر ميتونيد بگيريدش ( در صورتي كه كاملا دستيه و مضطرب نميشه ) و هر ٣-٤ ساعت نيم سي سي روغن زيتون با قطره چكان بهش بديد بخوره و مقعدشو هم چرب كنيد و يا نيم سي سي روغن زيتون با سرنگ بدون سوزن استريل ، قطره قطره و اهسته به داخل مقعد تزريق كنيد ( از كسي براي اينكار كمك بگيريد )
سريعا به أدرسي كه از نت گرفتم مراجعه كنيد . گير كردن تخم كشنده است . لطفا عجله كنيد
دکتر امین بیاتی :
36292278/ 09133115509
خیابان توحید میانی جنب رضا بستنی پلاک 27
ساعت کار: 9 الی 13.30؛ 16.30 الی 22
تاپيك مرغ عشق https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=124
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)