سلام خوکچه هندی من اسهال گرفته عطسه هم میکنه...این چند روز بجز گوجه،خیار،کاهو،یکمی هم هویج و سیب چیز دیگه ای بهش ندادم تورو خدا بگین چیکار کنم😞
سلام خوکچه هندی من اسهال گرفته عطسه هم میکنه...این چند روز بجز گوجه،خیار،کاهو،یکمی هم هویج و سیب چیز دیگه ای بهش ندادم تورو خدا بگین چیکار کنم😞
سلام . دوست عزيز خيار و كاهوي زياد اسهال اوره . بيشتر در فصل تابستان و گرماي هوا به خيار و مقدار خيلي كمش نياز داره نه اينكه ممتد از اين دو مورد استفاده كنه . اسهال براي خوكچه كشنده است . يعني غذاش فقط شامل اين سبزيجات ميشه ؟!!! يونجه بهش نميديد؟ سرماخوردگي هم دليل ديگر اسهاله . به اين موضوع بايد دقيق رسيدگي بشه كه اگر واقعا بيماره ، انتي بيوتيك دريافت كنه. ببريد متخصص اگزوتيك ويزيت كنن.
براي اسهالش ، كاهو و خيارقطع بشه و مصرف ميوه و سبزيجات ابدار هم محدود كنيد تا برطرف شدن اسهال. هويج پخته و كم . يونجه رو به مرور به غذاش اضافه كنيد .سبزي و ميوه جات خوب شسته بشه . موز هم يك برش در اختيارش بزاريد . اگر تا فردا ادامه داشت حتما به دامپزشك مراجعه كنيد.
تاپيك خوكچه https://www.parsipet.ir/showthread.php?t=6263&page=53
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.