سلام.فایترم اصلا شنا نمیکنه و فقط ته تنگ بی حرکت میمونه اما غذا میخوره.نمیدونم چیکار کنم.
سلام.فایترم اصلا شنا نمیکنه و فقط ته تنگ بی حرکت میمونه اما غذا میخوره.نمیدونم چیکار کنم.
سلام
ابتدا چک کنید که روی بدن ماهی لک و یا زخمی وجود نداشته باشه یا نقاط سفید رنگ ؟
ماهی فایتر در حالت مریضی اکثر در کف یا ی گوشه ثابت می مونه...
در حال حاضر بهترین روش این هست اش که تنگ ماهی رو کاملا بشورید و سنگ های داخل اش رو هم خالی کنیدو با آب تازه بدون کلر جاگیزین کنید.وبه مقدار خیلی کم نوک ی قاشق چای خوری نمک بدون ید به آب اضافه کنید.. و علائم رو چک کنید ببین مشکلات ظاهری در ماهی هست اش؟
زخم و لکی وجود نداره.سلام
ابتدا چک کنید که روی بدن ماهی لک و یا زخمی وجود نداشته باشه یا نقاط سفید رنگ ؟
ماهی فایتر در حالت مریضی اکثر در کف یا ی گوشه ثابت می مونه...
در حال حاضر بهترین روش این هست اش که تنگ ماهی رو کاملا بشورید و سنگ های داخل اش رو هم خالی کنیدو با آب تازه بدون کلر جاگیزین کنید.وبه مقدار خیلی کم نوک ی قاشق چای خوری نمک بدون ید به آب اضافه کنید.. و علائم رو چک کنید ببین مشکلات ظاهری در ماهی هست اش؟
این کارو هم کردم سنگاشو برداشتمو تنگ و شستم و اب بدون کلر و نمک همرو انجام دادم.اما فرقی نمیکنه.همونجور ته تنگ بدون حرکت...
Sent from my SM-N920C using پارسی پت mobile app
[QUOTE=aynazzzzz;285111]زخم و لکی وجود نداره.
این کارو هم کردم سنگاشو برداشتمو تنگ و شستم و اب بدون کلر و نمک همرو انجام دادم.اما فرقی نمیکنه.همونجور ته تنگ بدون حرکت.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.