سلام
tds تانک مولدها رو باید روی چه عددی تنظیم کنیم؟؟؟
سلام
tds تانک مولدها رو باید روی چه عددی تنظیم کنیم؟؟؟
دوست عزیز اصلاً نیازی به باز کردن این پست نیست شما می تونستید با سرچ در بخش تکثیر و شیمی آب تمام مطالب رو کاملاً متوجه شوید.
اما تی دی اس اصلاً شاخص دقیق و مناسبی برای آب تکثیر نیست چون شامل کلیه ذرات محلول در آب می باشد ولی شما برای تکثیر از پی اچ متر و kh,gh سنج می تونید استفاده کنید که پی اچ 6 تا 6.5 و کا اچ و جی اچ 3 تا 4 درجه آلمانی
سلام دوستان من خسته نباشینسلام جناب استاد رضایی . من فکر میکنم ایشون دیسکس های جفتشون رو از اقای اسماعیل پور خریده باشن . ایشون ادعا کرده که دو تا محلول داره البته محتویاتش رو نمیگن . یک محلول محرک جنسی برای دیسکس ها که اونها رو ترغیب به تخم ریزی میکنه و محلول دیگر برای افزایش رشد دیسکس که به گفته ایشون روی دیسکس های رشد سوز هم تاثیر میزاره . البته در مورد عملکرد کسی رو ندیدم که امتحان کرده باشن. با تشکر
در مورد این دوستمون که گفتن من از آقای رضای دیس کس های جفت رو خریدم بای عرض کنم که من تنها خواستم از تکثیر گاهشون دیدنی بکنم و به خاطر این که دال بر بی ادبی نشه از ایشون یک جفت و دو تا مولد خریدم که بعد رسیدنشون به تانک های من مشخص شد که باید دوباره تو تانک بزارمشون تا دوباره جفت خوب مشخص شه و هر کدام با یک دیسکس دیگه جفت شدن به هر حال بعد از خریدم از ایشون این دو تا ماده رو به من دادن البته بدون هیچ اسمی هستن من هم تا حالا به هیچ کدام از دیس هام ندادم ولی لز یک دوست دیگه شنیدم که از داروخانه ها یک قرص برای تششویق مولدین بهز تکثیر استفاده می کنن که به هر حال هر دو مورد برای من جای سوال بود البته قرار سر فرصت برای ببرمشون آزمایش گاه پس من تنها خریدم به خاطر این بود که از تکثیر گاهشون دست خالی بیرون نیام به هر حال من کارم بیشتر پرورش که فکر کنم از تکثیر بهتر باش
ضمنا لطف کنین بگین منظور از ایشون من هستم یا آقای اسماعبل پور؟؟سلام دوستان من خسته نباشین
در مورد این دوستمون که گفتن من از آقای رضای دیس کس های جفت رو خریدم بای عرض کنم که من تنها خواستم از تکثیر گاهشون دیدنی بکنم و به خاطر این که دال بر بی ادبی نشه از ایشون یک جفت و دو تا مولد خریدم که بعد رسیدنشون به تانک های من مشخص شد که باید دوباره تو تانک بزارمشون تا دوباره جفت خوب مشخص شه و هر کدام با یک دیسکس دیگه جفت شدن به هر حال بعد از خریدم از ایشون این دو تا ماده رو به من دادن البته بدون هیچ اسمی هستن من هم تا حالا به هیچ کدام از دیس هام ندادم ولی لز یک دوست دیگه شنیدم که از داروخانه ها یک قرص برای تششویق مولدین بهز تکثیر استفاده می کنن که به هر حال هر دو مورد برای من جای سوال بود البته قرار سر فرصت برای ببرمشون آزمایش گاه پس من تنها خریدم به خاطر این بود که از تکثیر گاهشون دست خالی بیرون نیام به هر حال من کارم بیشتر پرورش که فکر کنم از تکثیر بهتر باش
سلام:
با عرض ادب و احترام به تمامی دوستان
دوستام محترم و عزیز موضوع این تاپیک عوام مهم در تکثیر دیسکس است پس لطف بفرمائید نه اسم شخص خاصی برده شود و نه موضوعات مثل چت باکس گردد.
رسالت این تاپیکها افزایش اطلاعات دوستان است و شایسته است در مورد همین موضوعات بحث کنیم.
بهتر است به مطالب و مباحثی که دارای پایه های علمی هستند بپردازیم.
ارادتمند همه شما آرش
سلام
وقت بخير
دو تا از ديسكس هاي من داخل گله جفت خوردن و دو بار هم داخل تانك اصلي تخم گذاشتن
چند تاسوال داشتم . ببخشيد اگه تعدادش زياده
1- جفت رو چطور به تانك 50*50*50 انتقال بدم؟ در ابتدا آب تانك اصلي رو بريزم يا آب تازه؟
2- آب رو با چه نسبتي به مرور ro خالص كنم ؟
3- جفت بايد هميشه به دور از گله و تانك اصلي در تانكي مجزا نگهداري بشه؟اينكار باعث استرس و كمتر غذا خوردن نميشه؟
4 - تكثير طبيعي راحت تره يا مصنوعي؟
5- بعد از چند روز مولد ها از بچه ها جدا ميشن و آيا در تكثير طبيعي بچه ها به تانكي ديگر منتقل ميشن يا مولدها؟
شرمنده تعداد سوالات زياد شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.