سلام خدمت همه دوستان عزیزم.بالاخره بعد کلی آزمایش و تلاش موفق شدم یک قدم بزرگ دیگه بردارم.اینبار دیگه محصول من یک کپی از کارهای خارجی نیست.بلکه ابداع و خلاقیت خودمه و درستش کردم و الانم اندازه یک پمپ هوا فشار داره و کار میکنه.تاره فشارش هم قابل تنظیمه.این سیستم به قدری کارایی بالایی داره که با اطمینان صددرصد میتونم بگم باهاش میشه یک گلخانه بزرگ رو دی اکسید داد تا گیاهان استفاده کنند.
از دیفیوزر خودم هم یک تصویر حرکتی (Gif) گرفتم تا ببینید.شکل کلی سیستم رو با فتوشاپ کشیدم و تا فردا عکسشم میزارم.کمی شیرهاش نشتی داره چسب زدم.این سیستم رومیشه در هر سایزی ساخت.
الان فشارشو کمتر کردم.کافیه شیر باز و بست رو کم کنید.اگر میزان خروجی رو بشه روی یک قطره از هر مخزن در یک دقیقه تنظیم کنید خوبه و فقط باید غلظت مواد داخل مخازن بالاتر باشه.من یک قاشق غذاخوری جوش شیرین و یک قاشق غذاخوری جوهرلیمو داخل مخازن ریختم.حالا شما اگر دوتا ده لیتری و یک بیست لیتری داشته باشید.بیست لیتری برای مخزن میکسر و دوتا ده لیتری یکی برای جوش شیرین و یکی برای جوهر لیمو.اونوقت فکر کنم تا مدت طولانی هیچ نیازی به تعویض و پرکردن مخازن ندارید و نهایتا یک کیلو جوش شیرین و یک کیلو جوهر لیمو لازم خواهید داشت.من که واقعا راضی هستم.از ساعتای هشت داره کار میکنه.دوتا بطری دلستر و یک بطری نوشابه برای میکسر.هنوز تازه نصفه شده ولی شدتش تند بوده که زود خالی شده.تعویضشم دو دقیقه وقت نمیخواد.فقط زیاد غلظتشو بالا نبرید فشارش خیلی بالاست.سوالی داشتید در خدمتم.امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید.